fra'su Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Free Frog's Riders nr 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iulie 5, 2009 Autor Share Postat Iulie 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Citeva poze si de la noi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_r1der21 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) si de la mine cateva intrunirea a fost super ok, dar totusi nu inteleg de ce nu cauta si niste trupe romanesti sa concerteze acolo Editat Iulie 6, 2009 de cata_r1der21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_r1der21 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) to be continued,,, a si inca ceva ce nu am precizat, anul asta baieti ati cam dat-o de pamant cu gulasul a fost spoit )))))) Editat Iulie 6, 2009 de cata_r1der21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ppnipra Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 intrunire super.......cateva poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 naspa ca nu am putut sa merg si eu ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 naspa ca nu am putut sa merg si eu ( Mmmda... depinde...am reusit sa mancam macar gulashu ala pt. amarati.. cat de cat curat (fara sa luam in discutie apa de ploaie..,) apropos ai inlokuit pistonu; la Busa?? Dupa cum vezi nu sunt ranchiunos... poate la Predeal??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 ceva poze si de la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 ,,Pt. amarati" se refera pur si simplu la cei ce intentionau sa manance ,,trei mici amarati' la Bacau" nicidecum nu am de comentat ceva la organizatori (Broasca a avut cea mai tare idee cu ,,dezinfectia"" ) si cu toate conditiile meteo vitrege au reusit sa faca (ca intotdeauna dealtfel) toti oaspetii sa se simta SUUUPER OK. Felicitari !!!! PS. Totusi gulashu' a fost diluat oleac' de ploaie... , nu din pricina organizatorilor desigur... dar cand ma gandesc ca am visat la el un an intreg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 nea mircica iar incepi?las-o domnule balta. e de-ajuns ca le-o pierit chefu tuturor sa posteze pe topicul cu bacaul.asta asa ca o paranteza noi am ajuns sambata seara pe la 10.nu am apucat sa facem poze dar ne-am simtit bine.salutari organizatorilor si felicitari pentru realizare! asteptam sa mergem si la anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nea mircica iar incepi?las-o domnule balta. e de-ajuns ca le-o pierit chefu tuturor sa posteze pe topicul cu bacaul.asta asa ca o paranteza noi am ajuns sambata seara pe la 10.nu am apucat sa facem poze dar ne-am simtit bine.salutari organizatorilor si felicitari pentru realizare! asteptam sa mergem si la anul! Intentia a fost pacifista, nu stiu ce ai inteles tu.. dar daca am parut agresiv... scuze, si esti convins ca din cauza mea nu mai posteaza pe Bacau??? In cazu' asta imi cer din nou scuze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Intentia a fost pacifista, nu stiu ce ai inteles tu.. dar daca am parut agresiv... scuze, si esti convins ca din cauza mea nu mai posteaza pe Bacau??? In cazu' asta imi cer din nou scuze.. nea mircea, ai un PV de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nea mircea, ai un PV de la mine! i-ai facut proces verbal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 A fost super. Mai putin noroiul si extremismele unora... in rest, bravo organizatorilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 i-ai facut proces verbal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Mmmda... depinde...am reusit sa mancam macar gulashu ala pt. amarati.. cat de cat curat (fara sa luam in discutie apa de ploaie..,) apropos ai inlokuit pistonu; la Busa?? Dupa cum vezi nu sunt ranchiunos... poate la Predeal??? iar ai intrat sa strici topicul? ) of...lasa nene lumea sa se puna poze.. nu intereseaza pe nimeni catzi mici ai mancat tu si cu ce printre ei...cauciuc, ploaie si alte delicii...daca vrei sa stii nu eu tziam spus despre ''3 mici amarati'' eu am intrat pur si simplu sa fac pace intre noi...happymansmiling are perfecta dreptate, doar ca tu nu intelegi nimik respect! si asfalt uscat, Bafta! P.S. daca te uiti bine la poza asta, gratarul era in fatza mea cand faceam burnout...nu stiu cum, cred ca am dat in masalier asta dovedeste ca tu ai ceva cu baietii din bacau, tu si domnu taxi ala, in fine, sper sa vada toti ca nu tziam dat eu nici o bucata de cauciuc pe micul tau. iar ai intrat sa strici topicul? ) of...lasa nene lumea sa se puna poze.. nu intereseaza pe nimeni catzi mici ai mancat tu si cu ce printre ei...cauciuc, ploaie si alte delicii...daca vrei sa stii nu eu tziam spus despre ''3 mici amarati'' eu am intrat pur si simplu sa fac pace intre noi...happymansmiling are perfecta dreptate, doar ca tu nu intelegi nimik respect! si asfalt uscat, Bafta! P.S. daca te uiti bine la poza asta, gratarul era in fatza mea cand faceam burnout...nu stiu cum, cred ca am dat in masalier asta dovedeste ca tu ai ceva cu baietii din bacau, tu si domnu taxi ala, in fine, sper sa vada toti ca nu tziam dat eu nici o bucata de cauciuc pe micul tau. uitasem.....am schimbat si pistonul, acum am 2 hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Alte poze...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) cam liniste pe aici dupa o intrunire asa faina. oare lumea inca se reface? Editat Iulie 8, 2009 de happymansmiling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 cam liniste pe aici dupa o intrunire asa faina. oare lumea inca se reface? DA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Da, mare petrecere. Gulasu a fost la inaltime. (cred ca de la apa de ploaie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 alte poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 DA . o inviat mos craciun:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 dar ceva poze nu sunt?unde trebuie sa intru sa vad pozele,daca aici se fac comentariile despre intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 am auzit c-a fost vreme cam ca'cacioasa dupa Gulasul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate