Bombitza Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Off topic! Super tare Tare rau, asta este asemanator cu ce dume dau aia pe la examene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Tare rau, asta este asemanator cu ce dume dau aia pe la examene. sunt vechi mai asule .... hai sa va spun una pe care am vazut-o intr-un proces verbal acum 3 luni. O masina a derapat, a intrat in sant si si-a spart baia de ulei .... deci nu mai era deplasabila, iar soferul era buimac in urma socului .... in procesul verbal sta scris negru pe alb ..... " masina a fost scoasa din sant cu boul de politist" cu siguranta era o virgula pe undeva dar a fost uitata. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Ce week-end adevarat a fost Votez, cel mai tare instantaneu, acesta: (bravo RO) Ce week-end adevarat a fost Votez, cel mai tare instantaneu, acesta: (bravo RO) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikyta Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Ce week-end adevarat a fost Votez, cel mai tare instantaneu, acesta: (bravo RO) Ce week-end adevarat a fost Votez, cel mai tare instantaneu, acesta: (bravo RO) Nikyta si Cecile..adik noi doua..stim cel mai bine!! Una peste alta a iesit super..sper sa mai primiti si pe viitor o "Nikyta" pe caprita ei!! Va pupicesc pe toti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Citeva poze de miercuri dupa ARC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levap Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 dragutze dar cam neclare......... de ce iti tremura mana cand ai facut pozele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 dragutze dar cam neclare......... de ce iti tremura mana cand ai facut pozele ? Stres, motor in V, alcohol sau din alte motive nedefinite inca de utilizator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Stres, motor in V, alcohol sau din alte motive nedefinite inca de utilizator. bun raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 Stres, motor in V, alcohol sau din alte motive nedefinite inca de utilizator. Nu pot sa cred....un baiat asa inocent si de bun simt ca tine sa aiba asemenea probleme ? Ceilalti au fost de vina ! Sau poate "celelalte" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Nu pot sa cred....un baiat asa inocent si de bun simt ca tine sa aiba asemenea probleme ? Ceilalti au fost de vina ! Sau poate "celelalte" ? Vai ce ma lauzi tu Horia! Dar totusi cred ca ai dreptate ca in multe alte situatzii. Ce sa fac si eu ma intimidez mai usor si atunci .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 Vai ce ma lauzi tu Horia! Dar totusi cred ca ai dreptate ca in multe alte situatzii. Ce sa fac si eu ma intimidez mai usor si atunci .... Ce sa iti fac daca te dai pe " enduro " !!! Oricum felicitari ! Va sta bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Ce sa iti fac daca te dai pe " enduro " !!! Oricum felicitari ! Va sta bine ! Dar cum???????? Tu nu stii motoreta mea. Hai mai XX ce naiba????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Si noua motocicleta a unui membru..... super caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 bravoooos cand ne plimbam si noi? o sa postez aici cateva poze de la Brasov, desi am fost asa putini (1+1+2..) - sa vedeti ce-ati pierdut 1.pe drum, pe Cheia, intalnire cu un grup de ploiesteni: 2.inainte de parada, adunarea pe alei: 3.la parada: 4.spre poiana / in poiana bv: Multumesc mult, burlaco, pt carat bagaje! Nu stiu ce ma faceam fara "phaetonul" tau 5.inapoi in camping PS: gasca a fost completata cu succes de ioana_suzuki (multumim pt prezenta foarte agreabila ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombitza Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Si noua motocicleta a unui membru..... super caterinca Low Gear o sa fie invidios pe BMW-ul lui Cristinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Ray super pozele, ca de obicei. O sa-ti spunem micul fotograf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 cred ca a fost super - asteptam detalii, astazi, dupa Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Am fost putini dar totushi suficientzi . Ray frumoasa selectie iti dau sa faci o tura cu aia mica pt asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Citeva poze de la marea intalnire de la mare. Joi, Vineri si Simbata. Parada a fost super OK tinand cont ca nu a fost aprobata de Politie. Una peste alata cea reusita intalnire de pina acum in anul 2006. Duminica plecarea pe o vreme destul de aiurea. Impreuna pina la Slobozia unde unii au luat-o spre A2 si altzii spre Buzau (Vulcanii Noroiosi). Si altele de la Vulcani. Super frumusetze de vreme si de vint. Tot de la Noroiosi Tot de la Noroiosi Tot de la Noroiosi Si la final inainte de intoarcerea spre Buc. Concert IRIS din Buzau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 RO pune si tu pozele de la mare!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Cateva poze de la mare: .......si cateva de la vulcanii noroiosi: Vizionare placuta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Ieri la ARc si dupa ARC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Bai As da ti-a tremurat mana rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 Bai As da ti-a tremurat mana rau batranetea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 batranetea .... si singuratatea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate