daredan Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 de curand m-a apucat dorul de mestereala si m-am oprit cu cautarile asupra unei motorete Carpati. norocul meu, am gasit o motoreta Carpati (nu super) din 1963. arata destul de rau acum (plina de rugina) iar unele piese sunt distruse: carburatorul cel putin, a cedat tot materialul si trage aer fals la greu peste tot (a se intelege ca au aparut crapaturi in partea superioara a capacului de la carburator). motivul topicului: ajutor cu date tehnice si cu piese de schimb. o sa am nevoie in prima faza de un carburator iar despre datele tehnice: primul Carpati a avut doar o singura viteza?!? maneta are pozitia 0 - neutru (un punct pe maneta) - 1. nici o pozitia 2. nu am ajuns sa desfac motorul, deci pana atunci cineva poate sa-mi impartaseasca din cunostintele lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 /index.php?showforum=8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) Din cate stiu, Caprita a avut 2 viteze.... Parca 1 era in jos, iar 2 in sus, cu mult chin... Editat Iulie 8, 2009 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 /index.php?showforum=8 da, asa stiam si eu. am mai avut un motor de carpati de muuult insa la motoreta asta m-a surprins sa nu gasesc pe ansamblul manetei de schimbat viteza si pozitia pentru viteza a doua. si binenteles ca nici in mers nu am gasit-o . de aici dilema.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Iulie 10, 2009 Autor Share Postat Iulie 10, 2009 nimeni nu are piese de carpati?????? s-au terminat tocmai la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 nimeni nu are piese de carpati?????? s-au terminat tocmai la mine? Salutare...am eu un Carpati intreg...daca vrei...PM me...si iti dau mai multe detalii Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Iulie 13, 2009 Autor Share Postat Iulie 13, 2009 Salutare...am eu un Carpati intreg...daca vrei...PM me...si iti dau mai multe detaliiBafta ai PM. salut ajuutooor!!! chiar nu mai gasesc pe nimeni care are piese de Carpati? ce ati facut fratilor cu ele, le-ati dat la fier vechi? vreau si eu sa restaurez motoreta si nu am cu ce. haideti, cautati prin poduri, beciuri, sure si garaje si dati-mi si mie un carburator....si un magnetou...si ce-ti mai gasi......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daredan Postat Septembrie 8, 2011 Autor Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Revin cu cererea de CARBURATOR!!!!! Poate ma ajuta cineva cu o astfel de piesa. Nu-i nici o graba.... LE: Era sa uit: Mai am nevoie si de stop!! Editat Septembrie 8, 2011 de daredan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate