spider2 Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 (editat) Sunt un (cuvant urat)! Dintr-un banal schimb de ulei am facut o adevarata poveste in care am reusit sa mutilez busonul si i-am rupt mare parte din urechia de strangere pt ca nu am reusit sa il mai desurubez si l-am fortat. AJUTATI-MA!!!! NU mai pot strange busonul ala nenorocit, cine stie unde se sudeaza asa ceva??? E un dural sau antimoniu ,oricum un aliaj casant si destul de moale. SINT IN cacao! HELP! Editat Martie 20, 2006 de spider2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Daca oi fi din Buc stiu 2 ateliere care sudeaza Al : pe Cal Grivitei intre Grand si str Caraiman, langa cimitir - profi si in spatele ciupercii de pe 1 Mai (Mihalache) - mai ciobanei. Scumputz la bani dar daca esti in cacao... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 In atelierul Dragonului Albastru se sudeaza orice . Apeleaza la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Eu zic sa uiti de povestea cu sudura ,E scumpa nu este sigura si poti sa o rezolvi mult mai bine mai ieftin si mai sigur: Fa altul la strung ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 LA STRUNG FACI UNU DE FIR SAU DE ALAMA SAU MAI POTI SA ITI STRUNJEASCA DIN UNU DE DACIE DE ALA CU MAGNET PT. PILITURI! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate