Sari la conținut

spider2

INACTIV
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de spider2

  1. Majoritatea desenelor le am postate pe Pastel Gallery.
  2. Depinde de bafta, noi cand am cazut la 60 la ora eu am scapat cu o vanataie si eram in blugi si geaca. Oricum e o tampenie sa te iei la intrecere cu toti tampitii care se tin de glume proaste. Bine ca ai scapat cu atat.
  3. Bravo ORL-ule ai facut treaba buna, acuma fa-o sa si mearga si clar ma plimb si eu. Dar ziceai ca-i pui si un atas???
  4. Super tari pozele. Felicitari!! Cu ce aparat le-ai facut?
  5. Sunt multe carti bune, sa spunem ceva teatru de Sartre: "Diavolul si bunul dumnezeu", "Mustele" etc.
  6. Bai frate..o tot tineti cu publicul nu stie sa pastreze distanta. da la raliul de la BV care daca eu ies sa plec pe un traseu trebuie sa trec pe acolo ca n u am pe unde prin alta parte??? Bai frate..daca in tara asta nu sunt astia in stare sa organizeze un concurs cum trebuie sa se lase. Totul e "rustic" la noi, atunci ar trebui sa se mearga cu caruta nu cu masini si motoare!!@!!!!!!!!!! De vina sunt organizatorii, primaria si politia!!! Ca org. tre sa te gandesti la ceva sigur pt. toata lumea nu sa te bucuri ca ai avut pile sau i-ai prostit pe aia sa-ti dea autorizatia, iar ceilalti sa nu dea autorizatii aiurea!!!! Dar daca toti nesimtitii se ocupa de de-astea si au putere de decizie!!!!!!! Imi pare rau pentru toti care au suferit in urma accidentului, nici n u mai stiu ce sa zic.
  7. spider2

    Poze

    N-am prea inteles ce ai vrut sa spui....chestia cu in liceu si dupa...mi se pare aberanta, daca iti place rock-ul iti place si la 100 de ani, daca nu ti-a placut niciodata poate doar te-ai prefacut ca era la moda. Anyway nu am fost niciodata de acord cu ideea ca un om daca e pasionat de motoare este si neaparat deosebit. Sunt persoane si persoane.
  8. spider2

    Accident Incepator

    Nasol, sper sa se recupereze cat mai bine.
  9. Rock, dar din cate stiu eu a mai fost un topic petema asta mai in toamna.
  10. spider2

    Casa Poporului

    RIP Si nu cred ca in momente de genul asta e cazul sa se mai faca astfel de comentarii ...
  11. Da e Spire.Oricum o sa fie bine.
  12. Ieri, plecand spre Stefanesti la semaforul de la Agip am avut accident. Semaforul s-a facut galben, intruder-ul din fata a franat brusc si neavand suficienta distanta savage-ul a intrat in el. Singurul accidentat este Spire, posesorul savage-ului , care a fost operat la picior. Nu este grav neavand nimic rupt. Insa ar avea nevoie de o pereche de carje cu imprumut pentru o saptamana. Va multumesc si aveti grija.
  13. Mi-am gasit cu cine sa merg!
  14. BRAVO MA! SA-l STAPANESTI SANATOS! ASFALT USCAT!
  15. Sunt un (cuvant urat)! Dintr-un banal schimb de ulei am facut o adevarata poveste in care am reusit sa mutilez busonul si i-am rupt mare parte din urechia de strangere pt ca nu am reusit sa il mai desurubez si l-am fortat. AJUTATI-MA!!!! NU mai pot strange busonul ala nenorocit, cine stie unde se sudeaza asa ceva??? E un dural sau antimoniu ,oricum un aliaj casant si destul de moale. SINT IN cacao! HELP!
  16. Are dreptate cu rezistenta si celelalte chestii, poti incerca direct la service eventual.
  17. spider2

    Respect

    Asha da, oare suntem si noi in stare de asha ceva?? S-au o sa fim o mana de oameni?
  18. Vin sigur.Sper sa fim cat mai multi.
  19. Titulescu la Paneuro da e 400de mii litru.(10W40 sintetic si semisintetic)
  20. Multam Cred ca o sa iau Yacco de la lizuka ca tot Yacco a avut si inainte si a fost oki.
  21. spider2

    Semnaturi pentru ALEX

    Azi e ultima zi. Unde semnezi daca esti din Bucuresti ? Adresa : Halmeu nr 2, Zona lizeanu, vis-a-vis de OMV , pe dreapta prima straduta e un service mare, galben, poarta de fier galbena. Chiar daca o vezi inchisa, tragi de ea si intri in curte Poti merge Luni - Vineri intre : 17 - 20 sau Sambata : 13-16
  22. Unde pot sa gasesc in Bucuresti ulei pentru cruiser Suzuki Savage?Adica Mobil, Motorex,Valvoline, Yacco special pentru motocicleta? Multam
  23. spider2

    Semnaturi pentru ALEX

    Inseamna ca deja e prea tarziu pentru semnat nu??
×
×
  • Creează nouă...