Nk155 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Salut! Am reusit sa pierd cheia de la masina , unde pot sa fac o copie la o cheie cu chip/transponder (sau cum ii mai zice) si daca aveti idee cat costa . Multumesc p.s. nu am card pass, nu am codul chipului, am doar cheia de rezerva si masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 La Cora Lujerului este un atelier de copiat,care am inteles ca face si chei cu chip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 ceva detalii pls, un prieten are o viteză nouță, Âşi ii trebuie să facă o cheie cu cip... un preț, etc dacăcineva Âştie, motoru e în sibiu, ne vom deplasa, dar să mergem la sigur.... thx anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 ceva detalii pls, un prieten are o viteză nouță, Âşi ii trebuie să facă o cheie cu cip... un preț, etc dacăcineva Âştie, motoru e în sibiu, ne vom deplasa, dar să mergem la sigur.... thx anticipat. Numai daca are si acte sau macar posteaza seria de pe cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 S-a mai discutat pe tema asta aici /index.php?...960&hl=chip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate