iustys Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 salut baietzi.....azi m-am intors de la Giurgiu pe ploaie torentziala....ceva baltzi mai mari dar in rest conditzii normale de ploaie.....problema cu v-stromul a fost in felul urmator (ceea ce m-a facut sa ma simt profund dezamagit):dupa vreo 30 de km a inceput sa nu mai traga si sa nu mai accelereze,la un moment dat cand am dat treapta inferioara sa oprit motorul.(sa mai oprit inca odata cand am scos o pe liber)....dupa vreo 30 de minute de stat in benzinarie si-a revenit.....l-am sunat pe unul din "colegii" vestromist (si pe aceasta cale ii multumesc) si mi-a spus ca exista posibilitatea sa se ude bujia (oare e normal ca la o motocicleta noua sa se in tample asa ceva???si unde mai pui ca e si touring) dupa alti 5 km iar a inceput sa se "balbaie" dar de aceasta data si-a revenit in mers si destul de repede..... daca ma poate informa cineva care sunt cauzele acestui fenomen ii multumesc frumos anticipat cu respect.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Posibil sa fi intrat un pic de apa la fisha bujiei, desi e destul de improbabil... zona e foarte incinsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 problema e cunoscuta la motorul de pe sv 650,care e si pe v-stromul tau pt ca la o ploaie mai serioasa intra apa la bujia cilindrului din fata si merge intr-un piston..problema se remediaza cu un fel de aparatoare artizanala... eu nu am avut probleme pana acum,si tocmai ce m-am intors dupa 4 ore de mers incontinuu pe ploaia puternica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Iulie 12, 2009 Autor Share Postat Iulie 12, 2009 problema e cunoscuta la motorul de pe sv 650,care e si pe v-stromul tau pt ca la o ploaie mai serioasa intra apa la bujia cilindrului din fata si merge intr-un piston..problema se remediaza cu un fel de aparatoare artizanala... eu nu am avut probleme pana acum,si tocmai ce m-am intors dupa 4 ore de mers incontinuu pe ploaia puternica.. Am suflat canalele de scurgere a apei de la pistonul din fatza cu compresorul de aer....se pare ca cel din partea dreapta a prins ceva mizerie (ca doar de...suntem in Romanica) si se infundase scurgerea,implicit colectase mai multa apa decat a putut elimina acel canal.....sper sa fi rezolvat problema (macar pentru moment....)Chestia e ca dupa ce am lasat-o 10 min (probabil timp in care sa mai evaporat din apa) a mers normal....Iti m ultumesc pentru sfat si iti doresc multi km fara incidente si asfalt uscat Cu respect..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate