Sari la conținut

Cum Chopperesc Ij Jupi

OLY
 Share

Postări Recomandate

Scuze daca te-am jignit,eu ziceam cum se poate modifica in Bucuresti un motor,ca am inteles ca asta era intrebarea si din pacate LEGAL nu prea merge. P :angryfire: unct

OK Bine ca ne-am inteles in final. Asta er4an si ideea mea:legal daca umbli la cadru,frane sau directie ai pus-o. Daca nu te intereseaza legalitatea,cum zici si tu,poti sa-i faci multe.E buna si ideea de mai sus cu bascula ajustata. :goodposting:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da pina la urma cum cioparesti Ij-ul,ca tot nu am inteles,radical sau lasi cadrul normal si bagi doar accesorii? Cu niste accesorii muncesti mai putin si ramii si legal. Prin accesorii inteleg alta sa,oglinzi , ghidon , far si ce mai vrei tu sa pui pe el. Spor la treaba. :angryfire:

Link spre comentariu

daca vrei sa-l faci mai lung,taie bascula la jumate si prelungeste-o...asa am facut eu la ij-ul meu,cu 10cm....apoi lungesti si lantul...

B.

SAU MUTA URECHILE ALEA DE PRINDERE A BASCULEI PE STALPII DIN SPATELE PRINDERILOR (POTI FACE ALTELE SA REVII USOR LA FORMA INITIALA),RESPECT,cristi

Link spre comentariu

SAU MUTA URECHILE ALEA DE PRINDERE A BASCULEI PE STALPII DIN SPATELE PRINDERILOR (POTI FACE ALTELE SA REVII USOR LA FORMA INITIALA),RESPECT,cristi

e mai complicat ce zici tu,urechile alea noi s-ar putea sa nu reziste.....dar se poate si asa.

mai bine mai face rost de inca o bascula,o modifica,pe urma o monteaza sus,sa aiba aia originala de rezerva...

B.

Link spre comentariu

ma

am eu o bascuta gata lungita de ij daca iti trebuie e lungita cu 10 cm asa mi-a fost inainte ca acum am pus alta mai usoara de honda. daca ti-o trebuie spune si ti-o trimit e gratis ma

Link spre comentariu

Bey,stati asa ca am descoperit ceva tare: in cartea de id. a motorului asta cu cadru modificat e liber la omologare de tip, dar e trecuta o omologare RAR individuala.

Acum vine intrebarea: daca s-a facut in 98 omologare individuala de unde stiu aia de la RAR ce era modificat atunci si ce s-a mai modificat intre timp? Ca pe atunci nu se faceau poze...

Deci s-ar putea sa n-am nicio problema cu modificarile la cadru ???

Care stiti ceva poate ma lamuriti...Merci

Link spre comentariu