Bogdan101 Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 Am si eu o intrebare..Am un Ducati Monster 600(an 2000) achizitionat de curand...problema ar fi ca nu vad pic de ulei in cutia de viteza...are gemulet de ala exact ca la uleiul de motor... e normal asa? nu prea cred ..nu?)))) dar nici nu vad pe unde asi putea sa adaug ulei pt cutie ..ma poate ajuta cineva ? multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.mengele Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Am si eu o intrebare..Am un Ducati Monster 600(an 2000) achizitionat de curand...problema ar fi ca nu vad pic de ulei in cutia de viteza...are gemulet de ala exact ca la uleiul de motor... e normal asa? nu prea cred ..nu?)))) dar nici nu vad pe unde asi putea sa adaug ulei pt cutie ..ma poate ajuta cineva ? multumesc anticipat... in cutie e acelasi ulei ca si in motor. completeaza cu ulei de motor pana la nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 monsteru nu are ambreaij uscat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 monsteru nu are ambreaij uscat? monsteru nu.....cu toate ca e tot ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 my bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 ambreiajul uscat nu are legatura cu tipul de ducati ci cu cilindreea. in mod normal, ce e de la 900 cc in sus e cu amb. uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 ambreiajul uscat nu are legatura cu tipul de ducati ci cu cilindreea. in mod normal, ce e de la 900 cc in sus e cu amb. uscat. aha, stiam eu ca si monsteru are ambreiaj uscat numai ca ala mare vazusem in motociclismo un monster tunat misto de tot care avea capacul de la ambreiaj jumelat din carbon acolo se vedea cum lucreaza foarte misto acea mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 ala era un monster de 1000 (monster clasic, nu s2r sau s4r) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 vezi ca uleiul nu il vezi numai daca tii motorul drept. pe standard nu se vede, cel putin asa e la japoneze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 astea raman informatii generale pentru ca baiatului i s-a raspuns de multa vreme pe monster lounge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate