TrekOut Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Salut, de ceva timp am o mica problema la cbr f4, dupa ce plec de pe loc 10-20 km, se opreste sa zic de 3-6 ori gazul, uneori isi revine fara sa iau contacul , dar cel mai frecvent iau si pun contactul pt a accelera repede sa nu intre cel din spate in mine, Asta doar cand sunt intr-a 3-4-a accelerez pana la 4-5-6000, si dau manerul innapoi pt a reduce, sau incetini. Care poate sa fie problema? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Intrebare - asta de la ultimul plin facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 (editat) vezi si tu sa nu ai probleme cu butonul de oprire urgenta(ala rosu), incearca sa cureti contactele, eventual schimba "botonu" bafta Editat Iulie 16, 2009 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 Intrebare - asta de la ultimul plin facut? Nu, nu de la ultimul plin, tin sa precicez ca o data am bagat 95 fara plumb, in rest numai 99 si 100. Apropos, pe unde-i butonul rosu de oprire ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nu, nu de la ultimul plin, tin sa precicez ca o data am bagat 95 fara plumb, in rest numai 99 si 100. Apropos, pe unde-i butonul rosu de oprire ? Multumesc ! Butonu rosu este cel de la comenzile din dreapta - e cel care inchide si deschide circuitu pentru bobine, respectiv aprinderea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Nu, nu de la ultimul plin, tin sa precicez ca o data am bagat 95 fara plumb, in rest numai 99 si 100. Apropos, pe unde-i butonul rosu de oprire ? Multumesc ! esti daltonist?! e pe ghidonul drept..si e f mare ..ai poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 esti daltonist?! e pe ghidonul drept..si e f mare ..ai poza De acela stiu, am crezut ca este vreun buton pe langa carene, etc, in fine... Pana la urma ce vina ar avea acela? Deci nu mai merge sa accelerez, si apas acel buton pt a-si reveni, .. Filtrul de aer ar putea avea vreo vina? adica curatat/schimbat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 nu sa-l apesi.....iti poate face probleme in sensul ca se poate opri de la el motorul accidental... daca nu te pricepi mergi la un service.....sau la cineva care stie...glumeam cu daltonismul oricum .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 Azi am iesit putin cu ea, cca. 50 km, si nu s-a mai oprit, se poate sa fi fost de la benzina fp 95 ? Insa am mai facut 2 plinuri evident fara sa se goleasca de tot, de atunci cu 99. O s-o mai dau la un drum lung sa vad daca tot asa se manifesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 am tot f4 si bag si 95 fp...si nu are nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
individualistu Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 eu numai benzina de 95 bag in f4 meu de 10000 de km si nu am avut nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 18, 2009 Autor Share Postat Iulie 18, 2009 E aiurea, dar dupa cum am zis am s-o scot la un drum mai lung si sa vad daca "iai mai iasa din minti" Si am s-o duc la un doctor. Va multumesc de sfaturi ! Mesaj completat Am plimbat-o aprox 200 km si nu a mai facut asa deloc, oare de la ce sa fi fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) E aiurea, dar dupa cum am zis am s-o scot la un drum mai lung si sa vad daca "iai mai iasa din minti" Si am s-o duc la un doctor. Va multumesc de sfaturi ! Mesaj completat Am plimbat-o aprox 200 km si nu a mai facut asa deloc, oare de la ce sa fi fost ? Ai avut marele ghinion ca 2-3 plinuri facute sa fi fost cu apa in ea. Eu nu mai bag de la Petrom sau OMV deloc. M-am reprofilat pe RomPetrol - mai exact Alto 101 - e buna si Efix 95 - dar nu am avut pana acum problema cu apa in benzina. Si eu am avut acelasi ghinion 2 plinuri cu apa...de nu stiam ce are. Editat Iulie 21, 2009 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 schimba filtrul de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate