maryoos Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Salut , as avea si eu nevoie de niste sfaturi de la voi. Ce fel de motor ar fi potrivit pentru un proaspat detinator de permis cat. A (ceva carenat, honda , yamaha.....) Nu am incercat nici un motor pana acum , merg de vreo 3 ani cu scuterica si m-am cam plictisit sa stau numai in Bucuresti cu el, ca daca ies afara din Buc , te darama astia cu conservele SI de unde as putea sa-mi iau un motor (fara sa fie cu 25.000 km "reali", de la persoanele serioase, care nu umbla la kilometraj cand vrea sa-l vanda ) Astept orice sfat si sugestie si ignor rautatile As vrea ceva de genul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 un cruiser nu te tenteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 (editat) Chiar daca nu e carenata, cred ca e numai buna pentru ce vrei tu. Carenele te pot costa mult, ca incepator. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=215005 Numai bine. Editat Iulie 18, 2009 de GDan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 SI de unde as putea sa-mi iau un motor (fara sa fie cu 25.000 km "reali", de la persoanele serioase, care nu umbla la kilometraj cand vrea sa-l vanda ) Daca vrei un motor cu 25000 de km reali si care arata si merge ca nou ia in calcul motorul pe care-l vinde GDan. Il cunosc pe om si stiu cum a mers cu el. Motorul arata si merge ca nou. Faptul ca pneul de pe spate nu a fost schimbat ar trebui sa spuna multe despre stilul de mers. Decit sa economisesti 1000 de euro si sa te procoposesti cu cine stie ce rablament de forjator wanna-be, mai bine da-i un telefon lui Dan si cine stie, poate mai lasa la pret. E un motor foarte comod, sa joasa si parbriz inalt, foarte potrivit pt. drumuri lungi. Si e mai mult decit potrivit pentru incepatori sau semi-incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Salut ! Baga un ochi si aici pentru motor 2007, carenat si IDEAL pentru incepatori ! Daca zici ca esti incepator, e clar ca iti trebuie ceva timp, un sezon doua sa te obisnuiesti cu franarea. Iti imaginezi ca nu mai e cum era cu scuterica /index.php?showtopic=393587 Daca mai ai nevoie de alte detalii, te rog sa-mi spui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 dar un suzuki sv650s 2001, 39124 km la bord, din care 13577 100% ca e real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryoos Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 dar un suzuki sv650s 2001, 39124 km la bord, din care 13577 100% ca e real Daca tu crezi ca un suzuki sv650s este un motor pentru incepatori , atunci cred ca vrei sa m-a vezi cu capul zdrobit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian2009 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Salut ! Iti propun o super varianta pentru incepatori si e si carenat. Bonus are si "lamaia" adaugata la numar. /index.php?showtopic=393587 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Ia gsxf 600. N-ai sa regreti, o pozitie comoda dar greu de manevrat pe loc. O data pus in miscare e vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) DE VANZARE -are 38 de mi de mile,aprox 60 de mi km,dar inca duce cat are pe ceas cu 2 pe ea[ 115 mile] se poate verifica oricand ,si cand ii pun carpa in toba ii liniste'n motor! acte ro la zi,orice alt comentariu nu isi are rostul la adresa ei. moto - honda cb one 400 f model american an '91. printre alte foto,cateva cu ea in serbia luna trecuta. Editat August 14, 2009 de kraz-trial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Dar de ce la sectiunea asta ?.....ai fi avut mai multe sanse la motociclete de viteza....una peste alta, poti incerca la Dan, care am inteles si eu ca e un user serios, sau daca nu mai am eu in semnatura un bandit (e adevarat ca nu e carenat, dar odata ce pui mana si mergi pe un motor ca asta, o sa ramai placut impresionat). Daca nu iti place nici ala si nici ala, mai am eu de vanzare o Kawa ZX6R (636) mult prea puternic, sau are un amic de-al meu un CBR 125 cu foarte foarte putini km .. Da-mi de veste pe PM daca vrei sa vezi ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 DE VANZARE -are 38 de mi de mile,aprox 60 de mi km,dar inca duce cat are pe ceas cu 2 pe ea[ 115 mile] se poate verifica oricand ,si cand ii pun carpa in toba ii liniste'n motor! acte ro la zi,orice alt comentariu nu isi are rostul la adresa ei. moto - honda cb one 400 f model american an '91. printre alte foto,cateva cu ea in serbia luna trecuta. cb1 se numeste de fapt si imi place si mie. cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 http://www.bikeshop.ro/show.php?id=238994 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate