pepsi Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 io am nevoie urgent de o cama de etz, care l-am avut io pe motor dadea e mai multe ori scantei pe o rotatie, si mio facut mecanicu sa mearga asa ni cat de cat, da nu is incantat de ea, am luat alta de la zoli, si nu deschide cu ea platina cum trebe, cica e de etz 150, carui motor se invarte invers (cel putin asa am inteles). azi toamna mio dat cineva o cama de etz originala ca model si mio facut un strungar una dupa el da acea taietura care il fixeaza pe ambielaj nu lo facut deci mi-ar trebui o cama de tot (platesc binenteles daca e bun) sau macar de model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 PS: toate camele le am aici la mine in CJ... ma poate ajuta careva.,.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 nasol cu etz-urile astea Pepsi eu o tin tot asa de o luna, numa probleme am cu el da oricum de vreme ce nu pot ajunge la valea ierii nu-mi fac probleme sa-l repar degrab` oricum bafta sa gasesti ce cauti... eu te-as ajuta dar nu prea pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 pai io sper sa pot ajunge, motorul ar trebui sa mearga si cu cama asta, numa o chinuiesc si nu trage k lumea, sper sa gaesc o solutie sau macar o cama pana in weekend... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Paiiii oameni buni. Nimeni nu are o janta de 16"?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 io nu, nici de 18, doar cele de pe moto, eventual cauciucuri de 120 x 17" daca vrei te pot contacta cu cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Ma io am niste jenti .... am una de la Jawa e ca si noua cu butuc ... pe 18....si am jenti de 16 dar nu stiu de la ce moto (si nu au nici tambur ptr frana pa el ) ..dar daca pui alte spite e ok...(si sunt vopsite de la cine am primit cam naspa)...am avut pe mobra in spate asa ceva... Bafta...(stii numaru meu).... Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 @Madar Sper sa vii joia asta in cotton, si sa nu uiti te rog cuiu ala care m-i l-ai facut la strung si sa vb in leg cu valea ierii... pana atunci condu cu grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmoldo Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Buna ma numesc cosmin si sint din cluj , am si eu o comunista[ij 56]festival as dori sa fac parte din grupul vostru numa ca acuma motocicleta o restaurez pentru ca a stat mult timp ,as dori sa va intreb daca stie cineva o vopsitorie unde as putea sa vopsesc motocicleta va ramin dator cu respect cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Help... adica F1... Am nevoie de un tablou de sigurante la ETZul meu.. orice e bun.. in orice stare, doar sa functioneze... e buna si aia de Dacie, o tai, etc... daca aveti idei de unde pot cumpara, sau aveti voi, platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusdetesan Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Am si eu un ETZ de 250 din 88, pot sa intru si eu aici ? Este prima motocicleta dar dupa 2 sezoane mi-au crescut pretentiile si vreau sa imi iau o japoneza. Mai am un ETZ care e modificat chopper, intereseaza pe cineva? mail mariusdetesan@yahoo.com messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 bine ai venit, si io tot etz am PS: vad ca esti din turda, in ce zona a orasului stai? - ai fost in campia saptamana trecuta? la concerte? ca era un etz rosu asemanator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 tarziu am vazut topicul asta..maaaaiiiiii si-s aici numa cu cumuniste...am si yo un simson(care-l stiti)ala albastru(mov)custom are cumva cineva un cauciuc pe 21(ciuperca?,enduro-cu creste mai roase?) al meu e cam uzat si chiar imi tre --------ofer bere,bani....la intelegere. pls MAI PEPSI(ALEX) DC NU MI-AI ZIS SI MIE DE TOPICUL ASTA????? CA VAD CA IL FRECVENTEZI DE MULT TIMP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Vand pt Simson :aripa fata,roata spate ,cadru,diferite maruntisuri vand casca CMS spyder aproape noua,XL ,eventual o schimb cu una marime S,XS,tel:0745250630 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Vand pt Simson :aripa fata,roata spate ,cadru,diferite maruntisuri vand casca CMS spyder aproape noua,XL ,eventual o schimb cu una marime S,XS,tel:0745250630 suntem cam offtopic dar....un cot de evacuare ai???ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 suntem cam offtopic dar....un cot de evacuare ai???ma intereseaza nu am ,sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 salutare la clujeni. cica veti avea o posesoare de zundapp ks 750 in cluj.daca veti afla ceva, spuneti-mi si mie va rog.cica o tanti l-a contactat pe omu care a dat urmatorul anunt: /index.php?showtopic=74097 mie mi s-a parut cam sucit omul, si vreau sa vad daca e tepar sau nu.mie mi-a zis ca o fata/femeie din cluj o sa ia motoarele(are vreo 2 si piese multe).interesati-va daca aveti unde, caci daca-i tepar, atunci mi-a palpitat inima degeaba la asa piesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 (editat) incet incet ne adunam cu totii..ar fi fain sa ne intalnim odata toti cu motoarele pe undeva... ASA E NENEA "CORNEL" Editat Ianuarie 21, 2007 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 MAI ARE CINEVA IFA BK350 IN CLUJ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 CRED CA VORBESC SINGUR IN TOPICUL ASTA SPER TOTUSI SA NU FIU SINGUREL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marshall Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 SE PARE CA NU ESTI SINGURUL DIN CLUJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 SE PARE CA NU ESTI SINGURUL DIN CLUJ zi si noua clujenilor de unde ai luat poza? nu recunosc soseaua cu atatea benzi intrun sens oare taxiul 32 este pe ruta clujului? poza este facuta pe centura ocolitoare? dovedeste ca e in cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Cred ca omu se referea la faptul ca el e din cluj nu poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 zi si noua clujenilor de unde ai luat poza? nu recunosc soseaua cu atatea benzi intrun sens oare taxiul 32 este pe ruta clujului? poza este facuta pe centura ocolitoare? dovedeste ca e in cluj salut! poza este facuta in tg.mures pe undeva.mergeam in GHEORGHENI la adunare in 2005.da tipu e din cluj dar motoru al meu. Vand pt Simson :aripa fata,roata spate ,cadru,diferite maruntisuri vand casca CMS spyder aproape noua,XL ,eventual o schimb cu una marime S,XS,tel:0745250630 salut! ai cumva o cruce cardanica? de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 (editat) salut! ai cumva o cruce cardanica? de simson salut!..si mie imi trebuie una(robert BK350 daca auzi ceva anuntama si pe mine te rog) bineinteles daca are 2 sau mai multe sa te alegi si tu cu a ta Editat Februarie 4, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate