MG Daniel Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 un bou azi, de la Dristor in directia Salajan, cu o manevra gen:"eu sunt mai smecher decat toti, nu stau la coada" iese din "coada" de la stop direct in mine; ma da jos - noroc ca aveam maxim 50 la ora si am reusit sa mai si franez. X11-le saracu, ghidon strambart, carene julite (una rupta). Imi vine sa mor. Am avut o criza de nervi de am crezut ca il omor pe dobitoc; i-am strambat portiera, i-am tras una si am urlat de am trezit tot cartierul; Aveti mare grija la dobitoci, e de ajuns o secunda...mare grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 SI PANA LA URMA CUM S-A REZOLVAT (CU POLITIA ADICA)??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MG Daniel Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 SI PANA LA URMA CUM S-A REZOLVAT (CU POLITIA ADICA)??? am pierdut timpul pe acolo dar i-a luat carnetul; dar ma doare-n cot de carnetul lui (poate doar sa fie invatare de minte) ma doare de honda mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 imi pare rau de motoreta...sa inteleg ca esti intreg??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MG Daniel Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 sunt intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Sper sa ti-o repari repede, bine ca esti tu OK.....cretini sunt multi, din pacate trebuie sa convietuim cu ei ! Capul sus si mult succes cu reparatiile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 si inca ceva...bate fierul cat e cald ca altfel o sa ai surprize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MG Daniel Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 merci frumos; sigurul lucru fumos de azi a fost ca in timp ce imi reveneam, a aparut de nu stiu unde un tip cu o casca in mana gata sa ma ajute; il sunase un alt motociclist care vazuse; frumos, nu? Imi pare rau ca nu l-am intrebat cum il cheama.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 bafta la reparaii frate ca ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Prea multi cretini pe sosele Sa ai bafta cu reparatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 e balega treaba cu acidentele astea..cam de o saptamana aproape in fiecare zi... bine ca nu ai ceva rupt..ca pe fier nu cred ca l doare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Of, fir-ar sa fie ea de treaba ... Ala chiar merita bataie. Ca nu stiu cu cit il afecteaza ca a ramas fara carnet o luna. Si dupa ce-l ia inapoi o sa faca la fel ... Pe de alta parte, de ce n-ai sunat si tu? Eram in zona ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 (editat) exact la fel era sa patesc si eu ieri,noroc ca am evitat in ult moment,un idiot cu un bmw a facut manevra..si nu i-am vazut numarul din pacate bafta la reparatii Editat Martie 26, 2006 de puya123123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 E ok motorul, m-am uitat eu la el Carena inferioara se repara si se vopseste cu investitie minima.Ghidonul... se schimba Bine ca nu ai patit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate