univet Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 (editat) Zi frumoasa cu 10 grade, perfecta pentru motociclism. Ne-am plimbat in doi (atata s-a putut strange - deh, duminica, nevestele) spre Cheile Dobrogei, apoi pe sus pana in cheile mici - trecand pe la o manastire super frumoasa - Manastirea Casian, plasata deasupra cheilor. Ne-am intors apoi pe plaja, de la Navodari la Constanta (posibil doar extrasezon). KTM-ul asta, LC4 Adventure e mare belea. cred ca este cel mai polivalent motor. Merge bine pe nisip, pe enduro in general, in conditii de confort al seii si de multiple posibilitati de setare a suspensiei. Da, stiu ce vreti sa ziceti....vibreaza.....dar este o senzatie foarte sportiva, care pana la urma ii da un feeling teribil. E adevarat ca nu-i place relanti-ul....da-i plac turele. Ce mai...ori iti place ori iti displace. Cale de mijloc nu exista. Oricum echivalent japonez nu exista. Editat Martie 26, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 Frumoase poze si peisaje ! Bravo ! La cat mai multe iesiri si vreme buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 frumos frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Superrrrrrr! La cat mai multe iesiri dinastea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 visez si eu sa merg pe plaja.frumoasa tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Mergem la o saptamana inainte sau dupa 1 mai. De 1 mai mergem la raliul bucurestiului. Adu fieru in bucuresti si bagam gaz! Trebuie sa vorbim si cu gasca din C-ta sa vedem cum ne organizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 lista cu ce mi-am propus sa fac inainte sa mor: 1................... 2................... . . . 34 Sa merg cu motorul pe plaja; . . . . 1000... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate