testos Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 apropos de foc , daca venim si noi cu niste carne, putem sa o facem si noi pe undeva?(daca nu, cu gratarul nostru.?) oricum vin...(venim..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 (editat) apropos de foc , daca venim si noi cu niste carne, putem sa o facem si noi pe undeva?(daca nu, cu gratarul nostru.?) oricum vin...(venim..) tu oriunde mergi la vreo intalnire vii si cu carnita de acasa? vezi ca si aici vor fi pompieri care nu te vor lasa sa faci grataru data viitoare te prezinti la 3 brazi cu vaca legata de moto in spate sau calare direct pe vaca. o sacrificam noi spre binele tau Editat August 11, 2009 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 sper sa ajung si eu cu 2-3 prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Ca si o mica atentionare referitoare la drum: DIN SOSEAUA PRINCIPALA PANA LA LOCATIA RESPECTIVA MAI SUNT CAM 3 KM DE CURBE DESTUL DE STRANSE SI ASFALTATE! AVETI GRIJA CA IN UNELE CURBE SUNT CATEVA GROPI PE LANGA CARE MAI ESTE SI CEVA NISIP! POT FII ADEVARATE CAPCANE DACA NU SUNTETI ATENTI! Le-am curatat dar se tot strange nicip pe margine de la masini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Ca si o mica atentionare referitoare la drum: DIN SOSEAUA PRINCIPALA PANA LA LOCATIA RESPECTIVA MAI SUNT CAM 3 KM DE CURBE DESTUL DE STRANSE SI ASFALTATE! AVETI GRIJA CA IN UNELE CURBE SUNT CATEVA GROPI PE LANGA CARE MAI ESTE SI CEVA NISIP! POT FII ADEVARATE CAPCANE DACA NU SUNTETI ATENTI! Le-am curatat dar se tot strange nicip pe margine de la masini! Bine ca ai specificat. Multumim. Intrebarea mea este, unde sa fac stanga mai bine pentru a ajunge in Breaza, prin prima sau a 2 intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Bine ca ai specificat. Multumim.Intrebarea mea este, unde sa fac stanga mai bine pentru a ajunge in Breaza, prin prima sau a 2 intrare? ceea dea doua e mai buna (de langa comarnic)ajungi si mai repede si mai putine gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 ceea dea doua e mai buna (de langa comarnic)ajungi si mai repede si mai putine gropi ok, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Doar miine nu-i poimiine ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 A inceput numerotarea inversa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Se poate veni chiar de maine seara! comerciantii sunt la locul lor...locurile de campare...pe alese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Deja prima masa la fata locului s-a terminat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 maine pe la ce ora sa vin sa te ajut mai nenea stefane!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 (editat) nu ai cu ce sa ma ajuti mai Dragosele! vii maine seara sa bem o bere...doua impreuna si...sa campezi! Sisule...te sparg la mufa! Ai desconspirat meniul! si...sa fim in ton: http://www.youtube.com/watch?v=l7meAiO9WRk Editat August 12, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiCodrut Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Vere , aveai ceva negru sub unghie ???? Faina custure ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Era unghia ta vitzelule! ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiCodrut Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Era unghia ta vitzelule! ;) Perspicacule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Cu mic cu mare hopa si noi la marea adunare de la Breaza. Sa ne vedem plini de sete ca e de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 vin si euuuuuuu ce-i drept fara moto,dar vin cu cainele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Sambata vin si eu din bucuresti, poate ne strangem cateva motoare sa nu merg singur Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Sambata vin si eu din bucuresti, poate ne strangem cateva motoare sa nu merg singur Bafta ! Merg si eu.Da numa sambata ca e buget de austeritate...Cine mai pleaca sambata..unde ne intalnim si la ce ora Mesaj completat Sambata vin si eu din bucuresti, poate ne strangem cateva motoare sa nu merg singur Merg si eu.Da numa sambata ca e buget de austeritate...Cine mai pleaca sambata..unde ne intalnim si la ce ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Vom veni si noi o parte... sa ne betivim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 In principiu , ne intalnim cativa sambata la Arc , la 9.00 - 9.30 , pentru o scurta deplasare la Breaza , cu posibilitate de intoarcere pe Cheia.... Cine este doritor , ne vedem la Arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Eheee...dabia astept....cred ca nu am mai iesit din casa de ceva timp.....o sa vin cu masina , bineinteles ful cu petrecareti plus cred ca bag si in portbagaj... vre-o 2 satanisti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 viu si eu imi taiati venele la intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 daca nu turezi motoru in zonele unde se mananca sa faci praf si noaptea dupa 2 ... eu zic sa nu ti le taiem! daca ti neaparat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate