SaK Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 Io ma intreb ce-o face Philip acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Io ma intreb ce-o face Philip acum... Multumesc! Acum ma dreg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Cum aveti planificat timpul in perioada asta? Sunteti prin mareata capitala sau pe drumeaguri? Reusim sa ne mai intersectam o data pe 2009 sau o lasam pe anul urmator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moleck2002 Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Cum aveti planificat timpul in perioada asta? Sunteti prin mareata capitala sau pe drumeaguri? Reusim sa ne mai intersectam o data pe 2009 sau o lasam pe anul urmator? Eu sunt prin capitala ... dati un semn daca hotarati ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Salutari! Si eu sunt in Bucuresti, dar de duminica incolo. Deci saptamana viitoare pe un 28, 29 sunt disponibil. Pana atunci... Craciun fericit tuturor! Bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Eu plec din Bucuresti pe 27 si ma intorc pe 3. Pana atunci as fi oarecum disponibil. Ca sa-l citez pe moleck: da-ti un semn :-) @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Salutari!Si eu sunt in Bucuresti, dar de duminica incolo. Deci saptamana viitoare pe un 28, 29 sunt disponibil. Pana atunci... Craciun fericit tuturor! Bye! mitu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Sper ca ati avut un Craciun excelent si ca nu v-ati ingrasat prea tare. Sedintam luni,marti? Cum preferati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Sedintam luni,marti? Deja am un cartonas galben, deci.... PS Scuze ca n-am dat niciun semn azi, dar... mai aveam de trimis tva-uri cu posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moleck2002 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Incerc sa vin si eu azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Domnilor, mai existati? Ma ingrijorati, zau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 "Ai vazu tu drac mort?" :-) Eu chiar am iesit cu motoru' saptamana trecuta cand a fost cald 2 zile -- astept cu nerabdare urmatoarea fereastra de 2 zile si chiar primavara :-)) Adica, sincer, nu m-as supara ca de maine sa fie minim 10C afara si asfaltul uscat mereu @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 "Ai vazu tu drac mort?" :-)Eu chiar am iesit cu motoru' saptamana trecuta cand a fost cald 2 zile -- astept cu nerabdare urmatoarea fereastra de 2 zile si chiar primavara :-)) Adica, sincer, nu m-as supara ca de maine sa fie minim 10C afara si asfaltul uscat mereu @Dexter e vorba de aderenta cauciucurilor .... nu e de gluma mai ales la curbe PS. as prefera sa ma duc maine la velikovo tarnovo .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Salutari , salutari si La multi ani tuturor ! Bine v-am regasit. Ce "fai maceti" dragilor? Merg lucrurile sau...? Cand ne mai vedem sa punem tara la cale? Va pup si astept vesti. Bye! P.S. Cand ne vedem aduc poze. Pana atunci, asa de... gust: pe ATV in desert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 Salutari , salutari si La multi ani tuturor !Bine v-am regasit. Ce "fai maceti" dragilor? Merg lucrurile sau...? Cand ne mai vedem sa punem tara la cale? Va pup si astept vesti. Bye! P.S. Cand ne vedem aduc poze. Pana atunci, asa de... gust: pe ATV in desert Pot sa spun ca lasa un gust... amar. Pai ca sa bem si ceva cu acest gust, cand se simte grupul in stare de o iesire in aceasta saptamana minunata? Anuntati care cand puteti sa fac rezervarea corespunzatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moleck2002 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Miercuri sau joi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Joi am bilete la concert, Miercuri am un curs care se termina la ~19:30. Daca ma mai primiti la ora aia, ma bag @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2010 Deci ramane pe joi seara dupa 19? Restul? Dex daca vrei sa vi poti sa vi oricand dupa 19 si te primim cu ciolanul cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Deci ramane pe joi seara dupa 19? Restul? Dex daca vrei sa vi poti sa vi oricand dupa 19 si te primim cu ciolanul cald. Bre, omu' zicea ca joi e meloman... In concluzie, propun sa ne vedem miercuri. Sau joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2010 My bad... So... miercuri daca vine si Dex si ceilalti pot, daca nu ramane pe joi? tic tac tic tac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Eu pot joi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Nu-mi place sa fiu spargator de gasca dar Joi nu stiu la ce ora se termina concertul si nu vreau sa va tin pana la ore tarzii pe frigul asta. Eu zic sa votam si ce decide majoritatea, aia sa fie. @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 nu vreau sa va tin pana la ore tarzii pe frigul asta. ... pai daca inghetzam pe terasa, intram in bodega si rezolvam problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2010 OK. Pai atunci votati! Ori aici ori astept sms-urile voastre la 0746020084, tarif normal! Eu pot si Miercuri si Joi si Vineri, asa ca votez pentru Sambata.... Glumesc. Sa spunem miercuri si cei care nu pot veni miercuri ne vedem joi. E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moleck2002 Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Eu votez pentru joi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate