cstelia Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 Pai aste e a treia Africana pe care o am. Alealalte doua (RD04 si RD03) le-am vandut. La Husqvarna n-am renuntat. Ce, n-are voie omul sa aibe mai multe? Am atasat si un filmulet facut cu camera digitala pentru cine e curios sa auda motorul. 100_1483.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Tare frumoasa ai facut-o! Ca noua! Si suna bestial. Sa ai parte de satisfactii cu ea, sa iti rasplateasca munca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Super tare! Si uitasem ca trebuie sa scoti fierul. Am pierdut notiunea timpului, e deja APRILIE Parca arata mai fain porocalie ) 'Old Motors design', imi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Mama ce suparat esti pe ea nu o ierti de loc nici nu vreau sa ma gandesc ce pateste ea pe coclauri la cat de bine suna .Cred ca a meritat CDI-ul ala! Vezi ce cruda e viata unii cu doua si altii cu nici una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate