autoVIP Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 intai autobuzul care circula in fata lui franeaza brusc;nefericitul isi uneste urechea dreapta de compartimentul motor al magaoaiei;se ridica;dupa vreo alti 10 metri,usa din dreapta fata a unei masini oprite la semafor se deschide brusc,biciclistul luand un dumicat din ea;cade;se ridica;dupa vreo doua ore trece pe la Rosetti;in locul lui m-as fi inchis in casa azi.Tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 (editat) Eu m-as fi dus acasa si m-as fi bagat in pat zicand: "This is NOT a fine day for science !" Edit: corectat expresia Editat Martie 29, 2006 de SnapShot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Ce ai vrut sa spui oare ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Eee, cine stie cunoaste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Saracu'! Cine se uita la Cartoon Network stie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 Cam off-topic dar, interesant. Am vazut curier biciclist cu casca moto open-face prin oras cam acum o luna si ceva (era inca frig), si mai era unu cu casca + ochelari de enduro... Si dupa fazele astea, nu ma mai astept sa rada cineva de mine cand merg cu casca moto pe bicla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 eu nu cred ca a fost ghinionist biciclistul,mai bine zis a fost norocos ca nu a patit nimic grav(cel putin asa am inteles) ..bine ar fi sa devina castile pe biciclete obligatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 eu nu cred ca a fost ghinionist biciclistul,mai bine zis a fost norocos ca nu a patit nimic grav(cel putin asa am inteles) ..bine ar fi sa devina castile pe biciclete obligatorii Mie nu mi-ar placea Pe bicicleta mergi cu 30 la ora chiar crezi ca asa de rau cazi ? On-topic : Si eu m-as fi inchis in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate