gergo Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) Dupa cum observ aceasta ramura a forumului este intr-o moarte lenta dar sigura ... intr-o alta ordine de idei cu cine o sa ma intalnesc la sfarsit de saptamana la intreunire ? Tare as vrea sa alcatuim o trupa si sa stam la discutii, de data aceasta vin numai cu prietena si pana ma imbat nu vreau sa ma plictisesc ; Nu cred ca o sa te plictisesti ... legat de "moarte lenta" - nu prea le avem cu tastele Editat August 18, 2011 de gergo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 la multi,multi ani,daimler mc.!!!un oltean,care va promite sa revina!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihut Daniel Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 (editat) hei, care mai e pe aici?incepe sezonul imediat! care e din zona ciuc si cat de cat incepator? facebook "MOTO GRUP Harghita" Editat Martie 1, 2015 de Mihut Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 salut, nu prea gasesti multi motociclisti din zona HR - Miercurea Ciuc pe aici, din pacate incepator sunt ... de cand am inceput !! hai noroc si sa ne vedem sanatosi la prima iesire !! » Post actualizat in 12 Mar 2015 08:27salut pe toti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihut Daniel Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 salut, nu prea gasesti multi motociclisti din zona HR - Miercurea Ciuc pe aici, din pacate incepator sunt ... de cand am inceput !! hai noroc si sa ne vedem sanatosi la prima iesire !! » Post actualizat in 12 Mar 2015 08:27 salut pe toti !! da, am observat ca nu sunt prea mari amatori de forum cei din hr-cv.") tu de unde esti? pe ce motor te dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Apoi nu sunt chiar asa de amatori de forum. Oricum motociclisti sa stii ca sunt! Un inceput de sezon placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 tu de unde esti? pe ce motor te dai? scrie destul de clar in profilul colegului IceLord no offence, just kidding! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 10, 2017 Share Postat Iulie 10, 2017 Scuzati ca tulbur linistea pe aici... Stie careva daca in w-endul acesta, 14-16 iulie 2017 se mai tine intrunirea de la Tg. Secuiesc? Si daca da, ceva detalii? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 20, 2017 Share Postat Iulie 20, 2017 Scuzati ca tulbur linistea pe aici... Stie careva daca in w-endul acesta, 14-16 iulie 2017 se mai tine intrunirea de la Tg. Secuiesc? Si daca da, ceva detalii? Multumesc! Ahoi! S-a tinut la Beka (Broscarie) weekendul ce tocmai a trecut. O sa mai fie la Daimler MC la Odorhei 4-5 August si pe 11-12 August posibil de catre Blues Riders RC Gheorgheni. Cu stima te salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 22, 2017 Share Postat Iulie 22, 2017 Multumesc de informatii complete, IceLord! Am fost, mi-a placut, poate revin la Gheorghieni. Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Multumesc de informatii complete, IceLord! Am fost, mi-a placut, poate revin la Gheorghieni. Drumuri bune! Ma bucur sa aud ca ti-a fost pe plac, poate ne intalnim, vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate