Dogg Postat Ianuarie 27, 2004 Share Postat Ianuarie 27, 2004 Sa va fereasca D-zeu de asa soferi ca masina asta oricum are frane mai tari decat are mobra aia acceleratie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 Poza asta e cam trucata, zic eu....dar sa va povesteasca NFLT cum i-a redecorat Passatul spatele Ijului anul trecut in drum spre Bacau .Si culmea, a ramas calare , nu l-a dat jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 31, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2004 A avut bafta saracu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 3, 2004 Share Postat Februarie 3, 2004 trucaj pe fatza! la mertzan nu-i loc sa intre atata din scuter inauntru si fara sa se zbarceasca macar un pic capota??? povesti pentru cei cu permis de conducere B ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sub81 Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Hai ca parca mai repede ar fi aruncat vreo cativa metrii motoreta aia decat sa se infiga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 9, 2004 Autor Share Postat Februarie 9, 2004 Ha ha cre' ca am orbu gainilor...chiar am halit-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 9, 2004 Share Postat Februarie 9, 2004 se poate observa f. clar ca banda alba dintre iarba si asfalt nu are continuitate acolo sub rezervor, sub bucon acolo sub ghidon. deci incepe in stanga, pe sub rezervor nu se continua, si apare dupa mai in dreapta, observati??? e cam subtire trucata. plus ca daca va uitati in dreapta sus a pozei scrie wrecked, asta fost primul lucru care l-am vazut pana s-a incarcat toata poza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 10, 2004 Autor Share Postat Februarie 10, 2004 Da e luata de pe wrecked exotix si acolo gasesti numa masini de 5-6 zerouri in parai facute varza...e interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate