thugradu Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 ce parere aveti despre Cagiva mito este fiabila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 din proprie experienta, pana acum da . dar daca vrei fiabilitate, ia-ti in 4t. (honda cbr, yamaha ybr...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 ce parere aveti despre Cagiva mito este fiabila ? Ce pot sa iti zic...E foooarte tare Acum nu stiu de fiabilitate,eu nu am avut nici o problemam,sa ii intrebi pe cei care au mai vechi(in cazul in care te gandeai sa iti iei una second hand) Daca vrei una noua iti spun sigur ca nu o sa ai prea multe probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 care e pretu la una noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 care e pretu la una noua? 5400 de euro la United Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 hmm pentru 2 ani cat o sa tin motoru de 125 pana fac 18 ani ar insemna sa pierd am pe cineva care imi aduce de afara sa vedem ce imi gaseste mai bine un RS 125;) mai nou 2003 2004 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 mah radule...cat am vorbit noi mah?? ramai mah pt cbr ...las ca stim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 5400 , enorm, mai pui 1500 si itzi iei un suzuki de 600 si nu se compara. cica vor sa emita astia o lege in ue si la noi si cica ai voie sa itzi iei motor mare dupa 24 anni . nu dupa 20 cu era ,pana acu. ca ziceau ca primii 2 ani sa nu depaseasca 25 kv acu au mutat dupa 24 ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Da da cine merge la 16 ani cu motoru??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 ce ziceti de mito asta de la curse???? http://www.cagiva.it/images/download/_11135267346 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 da un mito de 2-3 ani max cat e la sh de prin germania.???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 cauta si tu pe mobile.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 creca pana la urma iau ceva nou da de prin coreea, ca eu vreau cam sa fie noua si de mito nu e bani. o sa imi iau o italiana mai mare da peste vreo 5-6 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate