K!LL3R Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Sunt curios daca este o solutie interesanta plasticul abs,a cumparat cineva asa ceva?Au rezistat,seamana cu cele originale(carenele deja facute gen repsol)?Pareri? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Sunt curios daca este o solutie interesanta plasticul abs,a cumparat cineva asa ceva?Au rezistat,seamana cu cele originale(carenele deja facute gen repsol)?Pareri?Multumesc Carenele originale sunt facute tot din plastic ABS doar ca mai nou au aparut si aftermarket tot din acelasi material.... daca sunt la fel de rezistente ca cele originale nu iti pot spune, diferenta intre cele aftermarket din plastic ABS si cele ieftine din fibra de sticla e mare. Aku depinde de buzunarul fiecaruia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 dap, din fericire au inceput si baietii aftermarket sa ofere ABS. Baga cu incredere ca sunt foarte ok. fibra e buna pt racing insa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Ce adeziv mai elastic pot folosi la crapaturile din carene? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUK222 Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 A cumpărat cineva carene din plastic abs?Cum sunt?nu se deformează de la caldura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 lipesti si tu niste burete cu folie de alu pe spatele carenelor daca ti-e frica, eu asa facusem cu un bugspoiler si a rezistat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUK222 Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Se găsește la dedeman protecție termica pt.burlane.cred ca am sa.mi comand un set... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Ce adeziv mai elastic pot folosi la crapaturile din carene? Multumesc anticipat Crapaturile se repara cu acelasi material din care este confectionata piesa (dizolvat sau topit), s-a mai discutat pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUK222 Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Pe mine ma interesa Cat de durabile sunt in timp.am văzut un zx12 cu carene topite de la caldura motorului cu tot cu protecția termica.probabie erau dintr.un plastic prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Pe mine ma interesa Cat de durabile sunt in timp.am văzut un zx12 cu carene topite de la caldura motorului cu tot cu protecția termica.probabie erau dintr.un plastic prost La zx 12 r carenele sunt PA6(poliamida)+ABS nu se topesc niciodata de la temperatura motorului ! Probabil ai vazut la un zx12r care a inlocuit carenele cu ceva de China..si eu am vazut pe ebay, tot setul 162 euro pentru zx 12 r, made in China...dar ca sa compari calitatea cu pretul, numai o carena dreapta sau stanga OEM este 290 euro fara shipping! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUK222 Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Asa e,avea carene aduse din hong kong.iar după 2 ani burta Motoretei era copaie.de Aceea Intreb Cum Se Comporta Plasticul Abs La caldura.intentionez sa.mi Iau Un 1000rr Si As Vrea Un Set De Carene noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Mai bine vopsesti carenele originale sau renunti la mobra. Daca este ABS si pui izolatie de care trebuie 5-10 mm cu folie aluminiu nu se deformeaza . Daca este ABS fabricat in japonia, are deja izolatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUK222 Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 multumesc pentru informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irimescu Vasile Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 de unde pot cumpara niste folie termica de pus sub carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate