Crazy Angel Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ce rautacios esti!! ca nu bei cu mine .... (nici una mika??) lasa ca beau pt tine.... PS.... am glumit in leg cu "rataucios" (te inteleg.... daca ai nevoie de ajutor de la mine.. stii unde ma gasesti -->> la "protocol") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 poti sa mergi cu mine.. io plec vineri dimineata.... As fi mers, numai ca problema este ca lucrez vineri... Mersi de invitatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) PS: ce inseamna "vacuta de 500"? kawasaki en 500 .. de cand te dai cu europeana ai uitat de denumirile la japoneze?? LE. off topic.. nenea skywalkeru.. mi-ai adus si mie o pietricica de pe la aushwitz?? Editat Septembrie 3, 2009 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Nope, de acolo n-am luat pietre....hai ma ca ala e aproape, poti da si tu o fuga la o adica. PS: poti sa iei o piatra din camping de la Rasnov . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 PS: poti sa iei o piatra din camping de la Rasnov . am luat nene ... inca de anu trecut, inca mai am urma, ca am luat-o cam tare .. care dai ma cu pietre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 cand ajunge fagarasul acolo sa puneti gard in jurul lor ca iara scapa laurentiu si participa la concursul de tricouri ude.sper sa se descurce fara mine la trasul funiei anul asta....( Daca promit ca nu imi cenzureaza sfarcele ma bag iar. Iti rugineste fieru daca nu vi acasa,iar tre sa dezlipim segmenti cu WD40. Io plec pe la 4 din Fagaras ca atuci imi iese asistoanta de la sapa,vin cu Robi in colo,Lae si astia vin mai tarziu ca asa e la ceapeu la ei. Salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Este cineva care pleaca din Bucuresti si e dispus sa mearga cu o incepatoare? As aprecia daca m-ar lua si pe mine pana acolo. Am fost si la intrunirea de la Paulesti, care mi s-a parut foarte bine organizata si interesanta; pot spune ca mi-a deschis "apetitul" pentru intruniri, si tare as vrea sa vin si acum, numai ca fiind incepatoare, nu stiu nici drumul, dar nici nu pot pleca singura la drum. noi plecam 2-3 motoare din buc , sambata de dimineta ...daca nu gasesti alt grup poti merge cu noi ...mergem lejer ca ne place peisajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dovlecel Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Vineri dupa-amiaza pe la 3-4 pleaca cineva din Bucuresti via Cheia? as merge si eu dar singur mii cam lene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 noi plecam 2-3 motoare din buc , sambata de dimineta ...daca nu gasesti alt grup poti merge cu noi ...mergem lejer ca ne place peisajul Si noi tot atunci (3 sau 4 choperase). SI o luam pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Si noi tot atunci (3 sau 4 choperase). SI o luam pe Cheia. noi o luam mai de-a dreptul , era misto pe de mers pe cheia dar nu avem cauciucuri de cheia . bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Daca anu trecut am ratat-o, anu asta nu vreau sa pierd ocazia. Ne vedem in weekend pe acolo. Apropo, nestiind locatia, ma bag sa intreb: cum e cu aprovizionarea? Sunt standuri de bere in camping? Exista in apropiere ceva alimentari and stuff de unde se mai poate cumpara una alta?Bafta si sa ne auzim cu bine. he.... bem berea aia de anu trecut?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Vineri dupa-amiaza pe la 3-4 pleaca cineva din Bucuresti via Cheia? as merge si eu dar singur mii cam lene. Bre si eu tot cam asa vreau sa plec si sunt singur... As fi preferat varianta directa, dar daca mergem impreuna pe Cheia, promiti sa nu ma fugaresti? Pleci direct de la munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dovlecel Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Bre si eu tot cam asa vreau sa plec si sunt singur...As fi preferat varianta directa, dar daca mergem impreuna pe Cheia, promiti sa nu ma fugaresti? Pleci direct de la munca? salut Filip ti-am trimis mesaj pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 ce se aude cu vremea la rasnov ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 nu conteaza vremea dom'le!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Bre si eu tot cam asa vreau sa plec si sunt singur...As fi preferat varianta directa, dar daca mergem impreuna pe Cheia, promiti sa nu ma fugaresti? Pleci direct de la munca? daca vrei mergi cu mine ca si eu sunt singur,eu plec de la breaza sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 daca vrei mergi cu mine ca si eu sunt singur,eu plec de la breaza sambata Salut Bogdan, Din pacate nici eu nu mai pot pleca astazi si o sa plec maine dimineata, insa in cazul asta o sa merg cu Virago&Co. pe varianta Cheia. Ce sa mai... Ne vedem pe acolo. Si noi tot atunci (3 sau 4 choperase). SI o luam pe Cheia. Deci baieti, cele de mai sus fiind spuse cum facem? (ca eu n-am fost atent aseara unde si cand va intalniti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Salut Bogdan,Din pacate nici eu nu mai pot pleca astazi si o sa plec maine dimineata, insa in cazul asta o sa merg cu Virago&Co. pe varianta Cheia. Ce sa mai... Ne vedem pe acolo. Deci baieti, cele de mai sus fiind spuse cum facem? (ca eu n-am fost atent aseara unde si cand va intalniti) oki ,merci da am specificat ca merg sambata nu azi,daca te razgandesti da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Deci baieti, cele de mai sus fiind spuse cum facem? (ca eu n-am fost atent aseara unde si cand va intalniti) Pai in cazul in care, dupa ce am plecat eu, nu s-a stabilit nimic, eu zic maine dimineata pe la 9-9.30 la Rompetrolul din Otopeni (ala de dinainte de aeroport) sau la Petromul de la Fantana Miorita... sau unde vreti voi. Bye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) da am specificat ca merg sambata nu azi,daca te razgandesti da un semn intelesesem ca tu pleci maine, insa eu vroiam sa plec de azi, dar din pacate nu mai pot. maine dimineata o sa plec cu baietii chopperisti pe varianta Cheia. Pai in cazul in care, dupa ce am plecat eu, nu s-a stabilit nimic, eu zic maine dimineata pe la 9-9.30 la Rompetrolul din Otopeni (ala de dinainte de aeroport) sau la Petromul de la Fantana Miorita... sau unde vreti voi.Bye! Habar n'am daca s-a mai stabilit ceva dupa ce ai plecat tu Eu prefer la Petromul de la Miorita, dar ramane sa vedem ce prefera si ceilalti ce se aude cu vremea la rasnov ? Nu pare prea stralucita, dar nu conteaza cum o sa fie... BEM Vremea Rasnov Editat Septembrie 4, 2009 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Eu vreau sa plec azi, dar cred ca o sa plec cu masina. In principiu am locuri libere, daca e cineva care nu are cu ce sa ajunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Eu prefer la Petromul de la Miorita, dar ramane sa vedem ce prefera si ceilalti Deci, sa zicem, 9.30 la Petrom la Miorita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 careva care pleaca azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 careva care pleaca azi? eu plec acum cu nevastamea pe dn1 pana la predeal si de acolo rasnov . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 eu plec acum cu nevastamea pe dn1 pana la predeal si de acolo rasnov . pai intr-o ora cred ca plec si eu de acasa si imi era cam tarsa sa merg singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate