q_simi Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) Traseul l-am facut in 2 zile cu campare la Cumpana. Sambata am facut vreo 200 km iar duminica vreo 400. A fost superb. http://picasaweb.google.com/q.simina/Intru...rasan12Aug2009# Editat August 4, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 am fost duminica 2 august pe transfagarasan si mi-a ajuns, nu credeam ca toti grataragii cu masinile de servici si daciile papuc din dotare si-au propus (si au reusit) sa ocupe toate refugiile si toate suprafetele cu vedere la sosea (masini parcate inclusiv in tunel) in asa hal incat de la ceva distanta pareau triburi de nomazi purtatori de slapi si maieuri ridicate peste burta, au fost locuri in care cu greu te puteai strecura cu motocicleta iar mirosurile de fum de gratar si ambreiaje incinse te copleseau, ce sa mai zic, un fel de balci, nu recomand a se vizita in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Traseul l-am facut in 2 zile cu campare la Cumpana. Sambata am facut vreo 200 km iar duminica vreo 400. A fost superb. http://picasaweb.google.com/q.simina/Intru...rasan12Aug2009# Bravooo Simi Felicitari pentru tura si sunt sigur ca ti-a placut la nebunie. Salutari si lui Cipicao :-). Ne auzim pe final de august poate mergem la intalnirile de la Ploiesti si Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_j37 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Foarte Frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siw Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Cum e drumul de la Vidraru la Cumpana? Tot plin de gropi sau l-au mai nivelat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 (editat) Bravooo Simi Ne auzim pe final de august poate mergem la intalnirile de la Ploiesti si Brasov Eu merg la Haavy Riders la Ploiesti. Te sun cand o fi sa plec. c ya Mesaj completat Cum e drumul de la Vidraru la Cumpana? Tot plin de gropi sau l-au mai nivelat? drumul este de tot rahatul. Daca nu erau peisajele alea superbe, crede-ma ca mi-as fi blestemat orele alea de mers p-acolo. Cine are enduro nu cred ca sufera prea tare, dar celor cu vitezane nu le recomand. Au trecut 2 zile de cand am ajuns acasa si tot ma dor degetele, mainile si spatele de la drumul ala infect. Editat August 4, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Cum e drumul de la Vidraru la Cumpana? Tot plin de gropi sau l-au mai nivelat? La Cumpana este portiunea de drum cea mai rea. Pe pod sunt numai gropi mari si nu ai ce ocoli. In rest mai sunt astupate dar foarte denivelat. Pentru un enduro nu e greu iar peisajul si traseul virajat de nepretuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate