demoto Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Am cumparat niste Bujii de pe Agricultorilor..nu stiu cat de bune sunt..cert este ca 2dintre ele nu mai dau scanteie absolut delok! am platit ptr ele 1 milion 300 mii.. vreau sa stiu si eu daca pot sa pun bujii NGK Iridium la motoare mai vechi ( dr meu de 650 din '91..) astept sugestii si sfaturi!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 (editat) Am cumparat niste Bujii de pe Agricultorilor..nu stiu cat de bune sunt..cert este ca 2dintre ele nu mai dau scanteie absolut delok! am platit ptr ele 1 milion 300 mii.. vreau sa stiu si eu daca pot sa pun bujii NGK Iridium la motoare mai vechi ( dr meu de 650 din '91..) astept sugestii si sfaturi!.. dar cate bujii ai luat....????? la pretul asta...????la tine trebuie o singura bujie...??/parca/sau ai 2...???e spun ca poti sa comanzi niste bujii ngk alea nu o sa se frece asa repede...poate dupa 30mii km (daca e reglat bine carburatorul)...si nu sunt decat 5euro Editat Aprilie 1, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Aprilie 1, 2006 Autor Share Postat Aprilie 1, 2006 .. scuze...am luat 4 bujii ptr alt motor in patru cilindri!.. turatie mare..si blooof! o bujie nu are scanteie absolut delok, iar celelalte aiurea..! la DR, am 2 bujii pe un singur cilindru. nu se strika ata de rpede caci turatia nu e mare.. in orice caz.. Trebuie luate bujii bune..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Aprilie 2, 2006 Autor Share Postat Aprilie 2, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Cica jumatate din bujiile NGK care vin in Romania la dealeri moto sunt proaste. EU am cumparat la Uralul meu 2 NGK la cifra termica recomandata si s-au balit repede. Merita puse bujii de alt tip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 eu cred ca e mai bine cu denso iridium! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 De acord cu NGK-urile din RO, mi s-a intimplat si mie. Asa ca am trecut pe DENSO (alea cu electrod de masa scobit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Si eu trebuie sa schimb setu de bujii. Ceva sfaturi despre magazine / calitate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 NGK e de prim montaj, adik fabrica de Suzuki, Honda le monteaza si voua nu potriveste, poate aveti ceva cu cheia de bujie (si denso e bun dar NGK e premium ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate