Axa cu Scame Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Salutari tuturor Un prieten m-a rugat sa-i fac rost de cauciucurile din titlu, pentru ca altfel nu ii da Dinicutu identificarea pentru un XJ600 . Iar s-a trezit asta cu fata la cearsaf Nu conteaza profilul, nu conteaza uzura atata timp cat mai tin aer Daca aveti asa ceva pe acasa, pls dati de stire, de imprumut pt 24H sau de cumparat. Plata sau "chiria" cash sau bere, la alegere Scrieti aici sau il sunati direct pe el la 0722556196 Multumesc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Ofer eu un 90/90 - R18 pt fatza, destul de uzat, dar inca folosibil. Il dau gratis contra unei beri. Acso, eu sunt la garaj de la ora 16 incolo, stii unde vine asta, da o tura si colecteaza obiectul. Pentru spate am un cauciuc 110/90 dar e pe 17 nu pe 18. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 Multam, o sa te sune Dan George sa vina sa il ia, pentru el e . Si am o vaga impresie ca berea o da jumate-jumate cu Moshulick, ca cica s-au logodit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Si am o vaga impresie ca berea o da jumate-jumate cu Moshulick, ca cica s-au logodit Buna pereche! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Nu conteaza daca tin aer sau nu. Experiente ... proprii, sa zicem, dar nu cu moto a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 Nu mai are nimeni un 110? Cu imprumut, inchiriere 24H ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 am un 110 90 18 ideea e ca e pe o janta de jawa. ceea ce vreau de la omul care il ia, este sa il scoata cu grija, sa il foloseasca, sa il aduca si sa il monteze cu aceeasi grija.. asta e singura mea pretentie . l-as demonta eu dar chiar nu am pic de timp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 4, 2006 Autor Share Postat Aprilie 4, 2006 Multumesc de oferte, am transmis omului, daca nu rezolva pana maine va contacteaza el. Multumesc de oferte, am transmis omului, daca nu rezolva pana maine va contacteaza el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 6, 2006 Autor Share Postat Aprilie 6, 2006 S-a rezolvat, multumesc !!!!! p.S. toipcul se poate inchide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate