DimmU Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 in primul rand felicitari organizatorilor pt absolut tot (mancare super buna si ieftina, locatie super faina si organizare buna). acu ceva poze de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ceva poze..... Mesaj completat poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 inca un set de poze de pe aparatul unor prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 A fost frumos .. dar pacat ca nu s-a tinut in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Zetea e in Romania, in Ardeal mai exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Zetea e in Romania, in Ardeal mai exact. Serios? si atunci de ce nu se vb romaneste? din tot ce s-a intamplat acolo nu am inteles absolut nimic. Eu cred ca putin respect pentru noi care eram in minoritate trebuia sa existe din partea organizatorilor. Editat August 10, 2009 de Painkill3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 ba da, s-a vorbit si romaneste. la toate concursurile organizate, moderatorul a incercat sa vb si romaneste in rest ce sa-ti spun, asa e in zona asta a ardealului, data viitoare cand mai treci pe aici, nu uita sa aduci o bomba sa scapam de toti...... (sarcasm) motocicleta ta am vazut-o, am avut una la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Serios? si atunci de ce nu se vb romaneste? din tot ce s-a intamplat acolo nu am inteles absolut nimic.Eu cred ca putin respect pentru noi care eram in minoritate trebuia sa existe din partea organizatorilor. ba da, s-a vorbit si romaneste. la toate concursurile organizate, moderatorul a incercat sa vb si romaneste in rest ce sa-ti spun, asa e in zona asta a ardealului, data viitoare cand mai treci pe aici, nu uita sa aduci o bomba sa scapam de toti...... (sarcasm) motocicleta ta am vazut-o, am avut una la fel... nu incepeti eternele polemici........... mai bine umpleti topicul de poze...si atat ! parerea mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 ba da, s-a vorbit si romaneste. la toate concursurile organizate, moderatorul a incercat sa vb si romaneste in rest ce sa-ti spun, asa e in zona asta a ardealului, data viitoare cand mai treci pe aici, nu uita sa aduci o bomba sa scapam de toti...... (sarcasm) motocicleta ta am vazut-o, am avut una la fel... O vorbit Broasca romaneste la concursuri di dupaia lo` luat aia la rost ca nu au inteles ce ziceau ..............hai sa fim seriosi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 As fi dorit sa ajung si eu, dar...nu s-a putut. Locatie frumoasa, nimic de zis. Inteleg ca buba e comunicarea. O bariera pe care trebuie sa o trecem intr-un fel sau altul. Poate pe viitor organizatorii vor tine cont si de acest aspect. Sa vorbeasca pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) As fi dorit sa ajung si eu, dar...nu s-a putut. Locatie frumoasa, nimic de zis. Inteleg ca buba e comunicarea. O bariera pe care trebuie sa o trecem intr-un fel sau altul. Poate pe viitor organizatorii vor tine cont si de acest aspect. Sa vorbeasca pozele! rahat...am cerut o bere fara alcool si ala abia s-a prins... intelegea ungureste si limba gimnastica. Curios a fost pentru mine ca UDMR-ul le-a asfaltat pe acolo mai mult decat media pe tara Chiar... cat a fost taxa?... am primit rest 25 de la 50 lei Editat August 14, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 (editat) Chiar... cat a fost taxa?... am primit rest 25 de la 50 lei Eu am cerut o bere fara alcool si n-am avut probleme. Editat August 15, 2009 de MotoRun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 da astea v-or placut , unguroaicele ??? in loc sa comentati aiurea in tranvai si sa demonstrati cat de frustrati sunteti mai bine puneti poze . trebuie sa recunoasteti ca a fost cel mai reusit festival la care ati participat (eee si daca nu v-a placut , ceea ce nu cred , ................................ ati inteles mesaju ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 da astea v-or placut , unguroaicele ??? in loc sa comentati aiurea in tranvai si sa demonstrati cat de frustrati sunteti mai bine puneti poze . trebuie sa recunoasteti ca a fost cel mai reusit festival la care ati participat (eee si daca nu v-a placut , ceea ce nu cred , ................................ ati inteles mesaju ) Poze gasiti aici: http://www.daimlermc.ro/2009ro.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) Poze gasiti aici: http://www.daimlermc.ro/2009ro.php io am gasit un virus... Framer Mesaj completat da astea v-or placut , unguroaicele ??? in loc sa comentati aiurea in tranvai si sa demonstrati cat de frustrati sunteti mai bine puneti poze . trebuie sa recunoasteti ca a fost cel mai reusit festival la care ati participat (eee si daca nu v-a placut , ceea ce nu cred , ................................ ati inteles mesaju ) Daca nu as fi fost la Cluj ti-as fi dat dreptate... Oricum locatia e super ... Editat August 17, 2009 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Am reusit si eu sa ajung la prima intalnire de acest gen, dar pacat ca eu am fost singurul din Bistrita. In rest ce pot sa va spun e ca a fost frumos numa eu din pacate a trebuit sa plec sambata dupamasa ca duminica tb sa ma prezint la unitate la lucru. Asta e riscu meseriei. Mi-a placut mult ak mai ales ca eu de prin locurile alea ma trag, peisajul a fost mirific, vremea a tinut cu noi,cei de ak au fost f primitori si gazde bune,preturile au fost bune, mi-am facut noi prieteni. Din cate am auzit sambata a fost cel mai frumos in special la spectacolul de streaptease si concert pacat ca nu am putut sta, poate la anu am o sa am mai mult noroc. Iar ca incheiere ce va mai pot spune e ca sper sa ma rezolv cumva sa vin si la intalnirea din judetul Salaj. Ca sfarsit va pun si io niste poze ca sa vedeti voi bistritenii si ceilalti ce a-ti pierdut. Mesaj completat Aceste poze sunt de sambata dimineata. Ca incheire eu am fost multumit de acesta intrunire iar cu limba cum se plangeau unii m-am descurcat cat de cat si oricum au fost mai multi maghiari decat romani. La concursuri vb si in limba romana . Speram sa se organizeze si anu viitor iar atunci si fie si romani destui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBY Indianu Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Din Bistrita am mai fost si eu (ma rog din Beclean),p-acolo sambata.Am postat inclusiv poze,din lipsa de timp,la Inalniri,evenimente,Odorheiu Secuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate