Sari la conținut

MotoRun

Membru
  • Număr conținut

    154
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MotoRun

  1. Permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru vehiculele din categoria AM; - daca am doar "B" -ul pot conduce vehicule din categ. AM.....? Proba practica pentru categoria AM consta numai in verificarea aptitudinilor in poligoane special amenajate. - mai este nevoie si de proba in poligon.... atunci fara proba de aptitudini in poligan se mai poate conduce cat. AM cu B ?
  2. Interesant butoiul. Cum s-a lucrat? Cu atogenul?
  3. Pornire motor din telecomanda Motorul se poate porni din telecomanda pentru incalzire, fara a fi langa motocicleta. Dupa 5 minute, daca nu se introduce cheia in contact, motorul se opreste automat. Oprirea motorului se va face tot din telecomanda. Conducere fara cheie in contact Va puteti bucura de experienta conducerii fara cheie in contact. Dupa ce motorul a fost pornit din telecomanda, aveti la dispozitie 5 minute pentru a anula oprirea automata. Apasati un buton al telecomenzii si puteti conduce fara cheie in contact atat cat doriti. Detalii aici : Alarma Moto Phantom M600
  4. Trist dar adevarat. RIP celor 2 :rose:
  5. Intereseaza pe cineva o evacuare (4 galerii + galeria centrala de sub motor) pentru un zx6r din 97 (parca...) ? Gratuit ! Mesaj completat vedeti aici : /index.php?showtopic=463130
  6. Pentru a evita armarea automata, trebuie sa legi si firul maro, asa cum au scris baietii mai sus. (acolo unde ai + doar cand este contactul pus-ON)
  7. Din cate stiu eu, reprezentanta Yamaha nu exista in Romania ci doar importatori autorizati sau nu...
  8. schemele sunt cam aceleasi; o sa postez o schema in lb. romana, imediat cum va fi finalizata
  9. -Firul albastru este intr-adevar pentru pornire. Demarorul are 2 fire. Se leaga pe firul "+" al demarorului. Pentru a evita armarea automata, trebuie sa legi si firul maro, asa cum au scris baietii mai sus. (acolo unde ai + doar cand este contactul pus-ON) Mesaj completat Probabil ti-au ramas firele roz si gri care se pun in prelungirea firului care actioneaza releul de pornire. mai pe romaneste se taie firu de pe motoreta care actioneaza releul de pornire(e undeva pe langa baterie). taind firul respectiv o sa obtii doua capete de fir. la cele doua capete se leaga firul roz, respectiv gri. functia alarmei prin aceste fire e sa "taie" curentul din demaror daca cineva vrea sa o porneasca fara telecomanda, doar cu cheia. Firul albastru este pornire din pager/telecomanda. Citeste putin mai sus, unde am explicat. Poti renunta la aceste doua functii (pornire motor si blocare motor) corespunzatoare firelor care ti-au ramas decat sa strici ceva la instalatie. Bafta !
  10. Stie cineva ce s-a intamplat cu Sendra? Site-ul nu mai functioneaza.
  11. Eu am cerut o bere fara alcool si n-am avut probleme.
  12. Pana la urma, de la ce viteza nu se mai aude bine? Multumesc.
  13. Ne poate spune cineva dintre cei care au ajuns deja cum este intrunirea?
  14. mai bine incerci pe google
  15. Multumesc. Probabil o sa fie si indicatoare.
  16. Cei care cunosteti zona, puteti pune o harta?
×
×
  • Creează nouă...