Sari la conținut

ROBY Indianu

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ROBY Indianu

  1. ROBY Indianu

    Accidente Sibiu

    Ce pacat,ca uneori si ingerii pazitori gresesc,dar sunt convins ca pe urma si ei regreta ca in momentul nenorocirii au clipit de 2 ori,dar din pacate e mult prea tarziu.Condoleante familiei si multa putere in aceste grele momente.
  2. Si eu ma bucur ca am reusit sa-i rapesc cateva minute din timpul acestui mare OM,stand de vorba putin.Cu toate ca nu-i usor sa stai toata ziua la dispozitia curiosilor in acel ,,incubator"la un moment dat,din cauza caldurii , Mihai a fost un om modest,raspunzand calm,cu mare rabdare,la orice intrebare.Felicitari Mihai pentru aventura ta si bafta in ce-ti propui mai departe.
  3. Intr-un tarziu am ajuns si eu ,,la baza".Analizand acum la rece o concluzie ar fi ca noi cand am semnat pactul cu spiritul moto,a trebuit sa stim ca avem mare nevoie de abilitatea de a ne putea adapta usor oricaror situatii.Nimeni nu ne tine in puf. Trebuie sa stim sa extragem esentialul si sa ignoram lucrurile neinteresante.Astfel vom ramane uimiti ca putem participa la evenimente relaxati, fara sa cunoastem stresul.(Cu o gasca de buni prieteni,avand aceeasi lungime de unda te poti distra,chiar si pe un ghetar). Intotdeauna e loc pentru mai bine.La nivel de Romania,a fost destul de bine. Aaa, si sa nu uit sa va impartasesc,prin intermediul pozelor,cateva lucruri ce mi-au atras atentia,pe langa intalnirea cu Mihai,un mare OM,deosebit si modest.
  4. am ocazia sa fiu eu cel care face anuntul perioadei stabilite pt a 6-a editie a MOTORFEST IASI 2010 si anume ... 9-11 iulie. Ivan Pedala a anuntat din 15 martie Intrunirea Veteranilor de la Tismana,care e in aceeasi data./index.php?...t&p=2335169 Deci 2 tabere pe 9-11.07.10. Mesaj completat Ivan Pedala a anuntat din 15 martie Intrunirea Veteranilor de la Tismana,care e in aceeasi data./index.php?...t&p=2335169 Deci 2 tabere pe 9-11.07.10.Prima fraza e citatul lui Valtro cu o pagina in urma.Scuze,am zis si eu.
  5. ROBY Indianu

    Accident mortal

    Ai perfecta dreptate Ivane.Motive pentru apsente se pot invoca.Dar oarecum balanta e echilibrata.Daca nu era criza poate si eu eram in cursa.A fost sambata,deci se putea veni,dar ploaia a refuzat sa stea toata ziua.Fata de destinatia finala,intr-o raza de 60 km exista comunitati moto:Beclean,Bistrita,Dej,Gherla,dar poate nu si-au facut oamenii asigurari obligatorii.Sau poate nu multi stau pe net si n-au auzit de accident.Altii mai lucreaza si sambata.Sa nu fim rautaciosi. Mesaj completat Un ultim amanunt.Soferul Fordului avea permisul obtinut de 3 zile si vroia sa ajunga in Italia.Si in incheiere cateva poze.A fost odata Nucutz.Din pacate de acum ne vegheaza din grupul ingerilor moto.
  6. ROBY Indianu

    Accident mortal

    Ieri dupa ce am aprins lumanari la la locul tragediei,m-am aliniat in sir indian si am mers sa-l conduc pe ultimul drum pe cel ce a fost Nucutz.In fruntea cortegiului funerar se aflau numerosi motociclisti:- 1.ROBY Indianu,-2.nimeni,3.nimeni.......
  7. ROBY Indianu

    Accident mortal

    Acum vin de la preveghi de la Nucutz.Am acceptul fiicei lui.Putem sa venim la inmormantare in numar cat mai mare.Inmormantarea v-a avea loc sambata ora 12 la Ciceu Giurgesti,satul natal al lui Nucutz.Cine doreste sa ia parte la eveniment,ne putem intalni la 11 h la benzinaria Ozana,la intrare in Beclean dinspre Bistrita,iar cei ce vin dinspre Dej,la 11:30 h la Reteag,intersectia cu Giurgestiul.
  8. ROBY Indianu

    Accident mortal

    :rose:Asa este.Ieri l-am ajutat sa-si porneasca motocicleta.Acum mergea la meci la Bistrita.Pentru maine avea biletele de avion cumparate,sa se intoarca in Italia unde lucra de cativa ani.Din pacate s-a rupt ata inainte de vreme.A fost foarte mandru de motocicleta proaspat adusa de la Dej,refacuta dupa accidentul din toamna,unde tot nu el a fost de vina.Atunci fiind si cu sotia lui pe motor,au scapat usor.Din pacate am mai pierdut un prieten.Inca nu pot sa cred ca nu mai e printre noi.Sa-l ierte Dumnezeu.Condoleante familiei.
  9. Schimbarea prefixului sa te gaseasca intr-un moment fericit al vieti.Sanatate,fericire viata lunga si vorba ta,,Multi km frumosi" Dane.
  10. La Multi Ani prieteni si la multi km frumosi.
  11. E usor sa trimiti ganduri bune,e greu sa alegi cuvinte potrivite,dar e frumos sa ai prieteni uniti de acelas spirit,carora sa le urezi Craciun Fericit si Un An Nou plin de bucuri,impreuna cu cei dragi.La Multi Ani cu sanatate Motoveterani! http://www.youtube.com/watch?v=tW7cxfiuhIY
  12. As spune bravo,felicitari Mihai!cu toate ca stiu ca e prea putin spus in doua cuvinte.Vorba aia, acum dupa razboi se arata vitejii...Eu sunt omul cu spirit de indian pasnic caruia daca nu-i covine situatia,o ignora,daca nu am o parere pozitiva decat sa comentez rautacios mai bine "next". Cum am ajuns sa-ti citesc topicul?Din cauza timpului nefavorabil pentru mobra a-si zice din prima.De ce asa de tarziu?Din cauza titlului total respingator.Analizand titlul "vand km. de povesti" te-am comparat cu filmele americane.Americanii dintr-un subiect de rahat fac un film foarte bun .Rusii dintr-un subiect foarte bun fac un rahat cu "c".Da exact asta a fost cauza pentru care te-am citit asa de tarziu.Am vazut demult acest titlu indraznet, as zice eu,darn-am fost curios sa-l deschid.Mi-am zis :uite ma un alt tupeist, care in plina criza vrea sa fraiereasca vreo revista,o publicatie sa-i dea bani pentru niste povesti.Asta am gandit eu asa din voleu la citirea titlului, bazandu-ma pe ce prostii am mai citit pe acest site,ce nu merita timpul si efortul de a fi citite.Ma gandeam ca ar fi penibil ca si eu sa imi povestesc pentru bani cei peste 1600000 km din viata mea de tirist,batand drumurile Europei.Eu imi aloc putin din timpul meu belind ochii pe monitor, de aceea rasfoiesc repede paginile ,citesc titlurile,ma uit la aniversati si daca imi convine ceva clic pe el.Cum am mai scris pe undeva, cand e timp frumos si nu sunt in cursa atunci sunt pe mobra, cand e timp urat atunci ma ocup de intretinerea motorului in garaj, nu-mi stric ochii de soim citind prostii pe net.Acum cand toate astea sunt rezolvate si ma plictisesc ,ca nu mai am nimic interesant la indemana de facut,mi-am zis ia sa deschid si eu topicul ala cu vanzari de km, sa ma distrez un pic.Vazand destul de multe accesari,mi-am zis ia sa vad unde a deviat subiectul cu fraieri care au timp in plin sezon estival sa stea in fata calculatoarelor,stricandu-si ochii citind prostii, cand eu in acest timp savurez spiritul liber pe doua roti.Nu mica mi-a fost mirarea citind tot topicul.Asta dupa ce anul trecut i-am citit aventura lui Semaca, un alt barbat adevarat.Norocul lui sa-l citesc a fost ,alegand un titlu mai inspirat acela de Hai hui prin Europa.Acum imi pare tare rau ca n-am avut curiozitatea sa deschid topicul tau in timp util pentru a urmari calatoria in direct.Sa fi sanatos si bafta. Sa ne mai incanti cu aventuri de-ale tale ca tare bine le sti reda.Promit ca urmatorul topic inceput de tine sa-l deschid imediat.P.S.Daca scoti cartea as propune-o pentru lectura obligatorie la liceu.
  13. Din Bistrita am mai fost si eu (ma rog din Beclean),p-acolo sambata.Am postat inclusiv poze,din lipsa de timp,la Inalniri,evenimente,Odorheiu Secuiesc.
  14. O zona frumoasa,pitoreasca,intrunirea pe masura,concursuri amuzante,gulyas foarte bun,langos,mici,bere ieftina.Reantalnirea cu veteranii motociclismului.Doar,,tancodromul"de la destinatie m-a deranjat din toata organizarea.Sunt convins ca de eram atras de enduro,nu aveam aceasta problema.Dar cu,,vacuta"incarcata m-am simtit stangaci chiar cu emotii sa nu o tavlesc.Felicit organizatorii.Pacat ca doar ziua de sambata am reusit s-o dedic intrunirii.Desigur si cateva poze.
  15. <R> Kerekes Robert (ROBY Indianu) Beclean(Bistrita)39 ani,A 19,sofer TIR,reby_roby@yahoo.com
  16. Acum analizand lista motoveteranilor,observ ca mai sunt cativa prieteni cu numele Constantin,cum ar fi Popa Sorin Constantin,Gheorghe Constantin,Ciornei Constantin si Buzila Constantin.Aceleasi ganduri bune domnilor,cu scuzele de rigoare ca n-am trecut in ,,revista" mai repede lista.
  17. E usor sa trimiti ganduri bune,e greu sa alegi cuvinte potrivite,dar e frumos sa ai prieteni,carora sa le urezi La Multi Ani,sanatate,multi km,asfalt uscat fara evenimente.
  18. E usor sa trimiti ganduri bune,e greu sa alegi cuvinte potrivite,dar e frumos sa ai prieteni,carora sa le urezi La Multi Ani,sanatate,multi km,asfalt uscat fara evenimente.
  19. Salut vartos toti motoveteranii,vorba domnului Dan Nastase.Scuze ca percutez asa ardeleneste,mai in reluare.Ma bucur ca am luat parte si eu la aceasta intrunire,in ciuda faptului ca am ars 50 litrii benzina si am parcurs 970 km in 36 h.Intr-un timp relativ scurt am cunoscut oameni deosebiti,avand in comun aceeasi pasiune,nici nu-i asa de greu sa legi rapid noi prietenii.Tot in acest timp scurt a incaput si o vizita in salina,unde am ramas placut impresionat de imensitatea lucrarii si de arhitectura interioara.Multa simetrie (lucrat nemteste).Drumul a fost bun,ploaia nu m-a deranjat doar vreo 20 km,peisaje pitoresti.Felicitari Domnului Dan Nastase pentru ca a reusit sa ne convinga intr-un numar atat de mare sa fim prezenti si Domnului Profesor Constantin pentru buna organizare.La multi ani Domnule Profesor de ziua numelui. Sper sa pot spune prezent si la strigarea apelului de la Brasov din septembrie. Desigur,postez si cateva poze.
  20. Pe traseul Reghin-Tg.Mures-Sighisoara-Brasov,mai merge cineva?Vreau sa va prezint un veteran demn de admirat,pe care nici accidentul fatal(prin anii 80 mergea la servici cu motocicleta,cand un autoturism a trecut pe contrasens,l-a lovit,a fugit de la locul accidentului si nu s-a aflat niciodata cine a fost)in urma caruia si-a pierdut un picior,nu l-a determinat sa renunte la acest hobby,adaptand singur motocicleta adaugand o roata care sa-i suplineasca lipsa piciorului.Deasemenea si-a deschis un mic atelier,unde repara motociclete,fiind singurul venit prin care isi castiga existenta.Din pacate distanta prea mare il impiedica sa ajunga la intalnire.
  21. Salut toti veteranii cu respect.In sfarsit am revenit pe meleagurile mioritice dupa 2 curse de Suedia cu TIR-u.Am avut emotii ca nu v-oi putea ajunge si de aceea am stat cuminte si am urmarit evolutia lucrurilor,de pe traseu din benzinariile cu acces la internet.Dar barierele nu inceteaza sa se inchida.Aveam de mers si la o nunta pe 16 mai,la un verisor,dar spre ghinionul tinerilor nu v-oi merge,ca prea mult mi-am dorit sa fiu prezent la aceasta adunare.Acum confirm si eu prezenta.Kerekes Robert {A 18}.2 locuri.Vin cu sotia.Sper sa nu fie prea tarziu confirmarea.Pina atunci,sa auzim numai de bine.
  22. http://www.keptelenseg.hu/keptelenseg/olvas/a-motor/
  23. S-o stapanesti sanatos,prietene,bine ai venit in Spiritul Royal.Am vazut ca e mare amorteala pe aici.A dat Cristi un impuls anul trecut,dar nu prea a sarit lumea pe interval.Chiar ca ai avut mare curaj sa scoti banii din portofel pe nesiguranta asta.Eu chiar am emotii sa nu trebuiasca sa-l dau,daca nu se porneste treaba cu transporturile astea.E foarte frumoasa scula.Cat te-a costat?De unde l-ai cumparat? Ce-i linistea asta din partea ta prietene?Cum de ti-ai dat motorul?Cu cat?Ce ti-ai luat in schimb?Sau te-ai tratat de ,,microb"?Urmatorul proprietar de ce nu iese la interval cu jucaria?Sa ne auzim de bine Tiby.
  24. Salut prietene,bine ai venit la numaratoare.Sa stapanesti sanatos bijuteria.Cristi se pare ca e foarte ocupat.Vad ca nu prea misca lumea pe aici.Am zis sa fac eu o resuscitare a topicului.
×
×
  • Creează nouă...