Stephon Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Baieti...caut si eu un magnetou de simson! Cat mai ieftin cu putinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 restaurezi un simsonel?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 5, 2006 Autor Share Postat Aprilie 5, 2006 Este pt. un prieten! P.S....chiar nu stie nimeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Este pt. un prieten! P.S....chiar nu stie nimeni??? Original de simson nu cred eu ca mai gasesti tu in stare buna... Dar stiu eu pe cineva care are un magnetoo de nustiu-ce motor auxiliar de buldozer, care seamana cu cel de simson, dar care este de 100 de ori mai bun(si eu am avut pe simsonelul meu dela). Baiatu il vinde ... Daca te intereseaza zi-mi, io ii fak poze si dak vrei ti-l dau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Aprilie 6, 2006 Share Postat Aprilie 6, 2006 Original de simson nu cred eu ca mai gasesti tu in stare buna... Dar stiu eu pe cineva care are un magnetoo de nustiu-ce motor auxiliar de buldozer, care seamana cu cel de simson, dar care este de 100 de ori mai bun(si eu am avut pe simsonelul meu dela). Baiatu il vinde ... Daca te intereseaza zi-mi, io ii fak poze si dak vrei ti-l dau... zi-mi si mie ce magnetou este ala(de unde se poate cumpara??).....eu am 2 magnetouri orginale de simson dar nu mai dau scanteia cum trebuie.......vreau sa resturez un simson si nu vreau sa-l pun pe bobina de inductie....astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 6, 2006 Autor Share Postat Aprilie 6, 2006 Original de simson nu cred eu ca mai gasesti tu in stare buna... Dar stiu eu pe cineva care are un magnetoo de nustiu-ce motor auxiliar de buldozer, care seamana cu cel de simson, dar care este de 100 de ori mai bun(si eu am avut pe simsonelul meu dela). Baiatu il vinde ... Daca te intereseaza zi-mi, io ii fak poze si dak vrei ti-l dau... Sunt interesat! trimite-mi niste poze si spune-mi cate ceva de eventualele adaptari/modificari+pret! multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuter_play Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Apinderea este identica cu cea de simson, dar cu mult mai buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Apinderea este identica cu cea de simson, dar cu mult mai buna! la ce bani se invarte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuter_play Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 la ce bani se invarte? in jur la 500.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Baieti...caut si eu un magnetou de simson! Cat mai ieftin cu putinta! prietene tie iti trebuie magnetoul(ala care produce curent pt. lumini si incarca bateria ) sau aprinderea (aia deasupra magnetoului care prod scantee) scuter play asta are de vanzare aprindere care is de cacao pt un simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuter_play Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 prietene tie iti trebuie magnetoul(ala care produce curent pt. lumini si incarca bateria ) sau aprinderea (aia deasupra magnetoului care prod scantee) scuter play asta are de vanzare aprindere care is de cacao pt un simson Bai tu chiar esti paralel!! Magnetoou inseamna "chestia" aia care da scanteie, care este dedeasupra la ALTERNATOR, nu ce spui tu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate