Sari la conținut

La O Zi Dupa Ce Am Scos Ghipsu


Postări Recomandate

Ieri am fost la medic dupa 2 saptamani de la accidentul asta . Aveam fractura de incheietura dar doctorul mi-a zis ca arata brici mana :goodposting: Mi-a recomandat totusi sa mai tin ghipsul o saptamana, dar cand te mananca palma nu poti rezista tentatiei. Asa ca ieri mi-a cazul ghipsul :angryfire:

Si cum mancarimea de palma nu se vindeca fara moto, am lucrat azi noapte pana la 3 sa fac mobra cat de cat (are cadru stramb, dar se poate merge si asa pana ii vine cadru nou din germania - 2/3 saptamani :blbl: ).

Bun, azi ma vad cu prostu de Mircea si decidem sa plecam la caldarusani. Desi ma durea incheietura in unele momente destul de naspa m-am tinut bine, inclusiv in offroad.

Am facut si poze dupa cum se observa mai jos :lol:

 

 

 

 

 

Si un filmulet :box:

 

http://enduro.aviatiei.ro/04042006.avi

Editat de Marcos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te cam mananca in popou dupa cum vad eu. Vezi ca te spun maicati ca fumezi daca nu esti cuminte cu mana aia. Astalaltul citez "prostul de Mircea" abia si-a facut mobra si-l inteleg ca vrea sa se dea mai ales ca acum este alt "animal" intre picioare mai vioi fata de ce stia el. Ce nu inteleg este ca a schimbat toate plasticele desi nu erau rupte sau crapate ci uzate normal ca pt. o moto de off cu unele noi noute care la prima cazatura se vor face la fel cu alea vechi :goodposting: Auzi ai scos pasticul de pe aripa din spate? Sa nu-l scoti ca mai protejeaza un pic!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te cam mananca in popou dupa cum vad eu. Vezi ca te spun maicati ca fumezi daca esti cuminte cu mana aia. Astalaltul citez "prostul de Mircea" abia si-a facut mobra si-l inteleg ca vrea sa se dea mai ales ca acum este alt "animal" intre picioare mai vioi fata de ce stia el. Ce nu inteleg este ca a schimbat toate plasticele desi nu erau rupte sau crapate ci uzate normal ca pt. o moto de off cu unele noi noute care la prima cazatura se vor face la fel cu alea vechi :lol:

le-am schimbat sa-l oftic pe boul de Marcos.. :blbl: oricum ihi doresc sal vad curand asa :box:

 

 

:goodposting: :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...