CostinALN Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Ce diferenta este intre Cagiva planet 125 si raptor 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 5, 2006 Autor Share Postat Aprilie 5, 2006 Chiar nu stiti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 numele,pozitia pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 5, 2006 Autor Share Postat Aprilie 5, 2006 Adica ....zi ma uimestema...culoarea ce este:d? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 intra pe site`u cagiva si uita`te.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 principala diferenta este numele. pana in 2003 (inclusiv) s-a numit planet, apoi i-a dat numele fratelui mai mare. chestiile esentiale sunt aceleasi (cadru, motor, cutie, frane,etc.). vizual: la planet, toba e mai butucanoasa, mai ovaloida, mai mare, in timp ce la raptor e ca la toate modelele de 125 (cilindrica si mica), din cauza asta scoate si alt sunet (la raptor e un pic mai subtire) si saua la planet e cu forme mai rotunde, in timp ce la raptor e mai patratoasa. cam atat. mi-a scapat ceva? a da, farul la planet e mai opac, cel de la raptor mai transparent, seamana mai mult cu fratii mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 Unnamed ce culoare ai motoru movaliu??L-am vazut intr-o zi era legat de un stalp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Unnamed ce culoare ai motoru movaliu??L-am vazut intr-o zi era legat de un stalp. da si nu, e complicat: rezervorul e jumate mov, jumate cromat, minicarenele de sub sa sunt negre, saua e jumate maro, jumate gri (in talon zice violet, gri ). uite poze: /index.php?...pic=38327&st=70 , dar probabil ca eu eram, mai stie cineva un planet in romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 Inca o intrebare cat fuge? S-ar putea sa imi iau si eu PLANET sau Raptor deh ce o fi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 talon scrie 115, dar merge cu 120 (asta cu 15 cai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 Si tu nu ai delimitato......delimitata cat fuge,stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 a mea e la 15 cai. delimitata cica ar fi undeva intre 140 si 160. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Auzi da` tu iesi cu ea?ca nu te`am vazut niciodata prin oras si sunt curios cum arata motoru tau...de tine nu sunt curios cum arati JK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 poate ne vedem la miting pe 15. apropo, voi, grupul vesel veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 9, 2006 Autor Share Postat Aprilie 9, 2006 io vin....poate si cu Paul dupa mine dac anu ii da aia de la Yamaha motoru:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 Unnamed daca este cald vii la Miting pe 15? Intra pe mess Costy_clipcea@yahoo.com sa discutam si noi cate ceva ...pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 unnamed sal eu sunt baiatu lu omu de la care ai luat cagiva ) mi-am mai luat si eu acum una galbena id meu e kos892006 daca vr sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 ok, dar mai intai sa-mi repar netul ca pe extern merge foarte greu, trimit mesajul si il primesti in 10 secunde in loc de instantaneu, asta daca am noroc sa-mi intre in yahoo. ati reusit sa dati scuterele alea 2? oricum, vorbim mai multe in cateva zile. ps: de unde sti ca sunt eu? pe costy il am demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 ok, dar mai intai sa-mi repar netul ca pe extern merge foarte greu, trimit mesajul si il primesti in 10 secunde in loc de instantaneu, asta daca am noroc sa-mi intre in yahoo. ati reusit sa dati scuterele alea 2? oricum, vorbim mai multe in cateva zile. ps: de unde sti ca sunt eu? pe costy il am demult vb pe mess pai cunosc motoru ca vroiam sa-l pastrez eu da nu a vrut tata ca mai aveam mult pana sa dau de carnet. si acum mai am vreo 2 saptamani pana dau sala si mi-am luat si eu inca un planet da galben. daca am noroc si invat poate facem cateva plimbarici cu planetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 vb pe mess pai cunosc motoru ca vroiam sa-l pastrez eu da nu a vrut tata ca mai aveam mult pana sa dau de carnet. si acum mai am vreo 2 saptamani pana dau sala si mi-am luat si eu inca un planet da galben. daca am noroc si invat poate facem cateva plimbarici cu planetele Pune si tu poze poate ma razgandesc da nu prea cred:D:D Din ce an este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) Pune si tu poze poate ma razgandesc da nu prea cred:D:D Din ce an este? nu ca pe asta nu o mai vand o pastrez pentru mine e din 2000 si e delimitata Editat Aprilie 28, 2006 de kos801 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 29, 2006 Autor Share Postat Aprilie 29, 2006 nu ca pe asta nu o mai vand o pastrez pentru mine e din 2000 si e delimitata Cat fuge nu neaparat sa o vinzi sa vedem si noi cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 si eu sunt tare curios cum fuge, ia-ti permisul si sa imi arati si mie . a mea e limitata. vb pe yahoo, sper ca luni sau marti ps: scuze costy, dar mi-a cazut yahoo, vorbim in cateva zile pe indelete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 si eu sunt tare curios cum fuge, ia-ti permisul si sa imi arati si mie . a mea e limitata. vb pe yahoo, sper ca luni sau marti ps: scuze costy, dar mi-a cazut yahoo, vorbim in cateva zile pe indelete nu i-am dat mai mult de 100 ca nu prea ma lasa tata pana nu-mi iau carnetu da dupa c mi-l iau n-am decat sa o iau si sa ne plimbam cat vreti dak vreti..... hai unnamed odata q messu ala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeratu Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Marfa raptoru ala mov, visiniu etc. am mers si eu cu el ...se misca bine bine ...l=ai cumparat de la iulica sau pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate