euforiu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Sambata 29 aug ora 16:00 la farfurie la parcul Carol..pentru cei care au numarul ascuns,pentru cei care nu opresc la semnalil lu cap de creta. pentru cei care sunt i-legali ..sa ne aratam gageturile ...si pt o plmbare prin Bucuresti Cine se anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 vin si eu cu prietenii mei de la politzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 daca imi ascund numarul la scuter, pot sa vin si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 vai... batman, batman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 daca imi ascund numarul la scuter, pot sa vin si eu? Doar daca ai toba zgomotoasa, pantaloni de camuflaj, geaca Icon si viziera fumurie! PS: Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Sambata 29 aug ora 16:00 la farfurie la parcul Carol..pentru cei care au numarul ascuns,pentru cei care nu opresc la semnalil lu cap de creta. pentru cei care sunt i-legali ..sa ne aratam gageturile ...si pt o plmbare prin Bucuresti Cine se anunta? Are you for real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 miroase a pute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 asta e intalnirea perfecta pt mine , inca am permisu la politie , nu stiu ce draq tot cerceteaza aia , da nu am facut motoru inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 miroase a pute o fi politist sub acoperire, mai...si cum motociclistii e fraieri si donatori de organe , s-o fi gandit ca poate pica ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 complectare la initiatorul topicului si pt cei care asculta Absent - 2 roti , fara numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Sambata 29 aug ora 16:00 la farfurie la parcul Carol..pentru cei care au numarul ascuns,pentru cei care nu opresc la semnalil lu cap de creta. pentru cei care sunt i-legali ..sa ne aratam gageturile ...si pt o plmbare prin Bucuresti Cine se anunta? Asfalt uscat, salutari cu faru', bafta la pesti si vant la pupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 Ati inebunit cu militia,...zici ca vindem droguri..Ce aveti?Vii vezi cine e pe acolo si gata...da militia sa va aresteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 seminte sunt la fata locului sau luam ce avem pe acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Vezi ca te injura Politia. Nu de alta dar ei trimit echipaje p-acolo vineri seara, cand e randul manelistilor automobilisti sa se dea in spectacol, tu vrei sa le strici si ziua de sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate