secbiker Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Salut tuturor, de curand am achizitionat un Sr 50 Ditech si sunt curios daca merita reparat (are lipsa injectorul) sau se poate modifica pe carburator sau mai este o varianta : parca potriveste perfect motorul de Suzuki Katana din 2000. Cel mai interesat sunt daca cineva a facut modificarea pe carburator. Azi am incercat sa verific scanteia dar nu are, poate fi din cauza lipsei injectorului, ECU sa nu lase functionarea daca vede ceva in neregula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 (editat) Salut tuturor, de curand am achizitionat un Sr 50 Ditech si sunt curios daca merita reparat (are lipsa injectorul) sau se poate modifica pe carburator sau mai este o varianta : parca potriveste perfect motorul de Suzuki Katana din 2000. Cel mai interesat sunt daca cineva a facut modificarea pe carburator. Azi am incercat sa verific scanteia dar nu are, poate fi din cauza lipsei injectorului, ECU sa nu lase functionarea daca vede ceva in neregula. Cred ca merge, asa scapi si de injectie. Pe injectie merge foarte frumos dar cand o apuca dracii e cam nasol, costa. Am un prieten ce detine un Scarabeo 50Ditech si deja s-a interesat daca merge pus carburator in eventualitatea ca va avea probleme cu injectia. Ar trebui sa mearga si la Sr 50. Editat August 14, 2009 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat August 16, 2009 Autor Share Postat August 16, 2009 Pe mine m-ar interesa daca cineva a facut deja treaba asta. Am gasit pe net filmulet cu Sr Ditech modificat dar nu stiu daca mai trebuie facut ceva inafara de montatul carburatorului si al circuitului de aer aferent. Poate trebuie pacalit Ecu deoarece acum nu da scanteie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate