laumoto Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 a fost super ,multumim organizatorilor.haideti sa punem aici pozele,ca sunt peste tot inprastiate pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 faina intrunire! poze: http://s553.photobucket.com/albums/jj388/p...re%20hunedoara/ filmele de la cateva concursuri si de la parada : http://s553.photobucket.com/albums/jj388/p...ex-album/filme/ astept editia de anul viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 a fost frumos! Sibienii va saluta!!! respect http://picasaweb.google.com/IulianMuntean7...feat=directlink Mesaj completat a fost frumos! Sibienii va saluta!!! respecthttp://picasaweb.google.com/IulianMuntean7...feat=directlink na....sunt blonda....cred ca acum am reusit... http://picasaweb.google.com/IulianMuntean7...eat=directlink# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 M-am simtit foarte bine,FELICITARI ORGANIZATORILOR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) Felicitari organizatorilor ! Lume faina, concursuri, bautura, mancare ok. intalnire reusita in opinia mea, mai ales ca m-am reantalnit cu prieteni dragi din zona si am cunoscut si altii pe care-i cunosteam de pe forum. Ca observatie... lipsa dusurilor, in rest ..... super intalnire ! Pun si cateva poze ... din pacate acumulatorii aparatului m-au lasat cam repede. p.s. .... pe aici a fost drumul catre Nandru Editat August 17, 2009 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 (editat) Si de la Albanezi cateva.. deocamdata ,pana fac rost si de restul pozelor. Respect Achimoto. pacat ca nu am putut sta mai mult , data viitoare promit sa fiu prezent din prima secunda pana la ultima Editat August 17, 2009 de Painkill3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 17, 2009 Share Postat August 17, 2009 hai ca a fost bine...mi-a placut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 hai ca a fost bine...mi-a placut... mai ales vineri cand am fost amandoi foarte fresh Respect Dacule pt poze ca in astea mai apar si eu. App cine are video ceva si poze sa mi le trimita si mie ca vreau sa fac un video de cel putin 10 min cu Free Bikers Week. pt ca aparatul meu a fost mort si Kato nu a prea filmat. ID: tupac_makaveli2103@yahoo.com Respect inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Ca observatie... lipsa dusurilor, in rest ..... super intalnire ! Multumim de aprecieri...acu' scuze de observatie, dar dusuri nu au fost numai pentru cine nu a avut ochi sa le vada...sau pentru aia de erau orbi de beti...in rest lumea a vazut dusurile si pot sa-ti spun ca s-au folosit la dus in jur de 15000 de litri de apa, deci dus s-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Multumim de aprecieri...acu' scuze de observatie, dar dusuri nu au fost numai pentru cine nu a avut ochi sa le vada...sau pentru aia de erau orbi de beti...in rest lumea a vazut dusurile si pot sa-ti spun ca s-au folosit la dus in jur de 15000 de litri de apa, deci dus s-a facut Acuma, poate am fo si yo beat da nu toate zilele, da zi-mi te rog unde erau dushurile alea, ca imi vine sa imi dau pumni in .... daca erau. In rest, super tare intrunirea, multa lume , o fost fain. si mancarea ff buna , mie cel putin mi-o placut tare mult. nah, deci unde erau dushurile??? ca am cautat si la omv si la alte benzinarii dushuri si numa nu am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 (editat) Am reusit sa fac si primul video mai astept video de la burnout etc id mess: tupac_makaveli2103@yahoo.com APP de dusuri, eu am facut baie in piscina cu bere Editat August 18, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cos Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 da,a fost frumos si locatia si formatia,mi-a placut mult silver shine,a drak unguri au spart boxele,la anul revin cu placere.felicitari organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Multumim de aprecieri...acu' scuze de observatie, dar dusuri nu au fost numai pentru cine nu a avut ochi sa le vada...sau pentru aia de erau orbi de beti...in rest lumea a vazut dusurile si pot sa-ti spun ca s-au folosit la dus in jur de 15000 de litri de apa, deci dus s-a facut Bogdane, fara nici o suparare dar dusurile n-au fost chiar asa cum zici. Adica nu au fost la vedere. Sau cel putin multa lume nu stia de existenta lor. Eu le-am vazut in ultima zi, cand am intrebat pe cineva unde sunt. Daca era o pancarta/semn care sa arate locatia lor cred ca se consumau mult mai multi litrii de apa. Eu nu ma plang atat de dusuri, dar nici eu nu am stiut ca exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Bogdane, fara nici o suparare dar dusurile n-au fost chiar asa cum zici. Adica nu au fost la vedere. Sau cel putin multa lume nu stia de existenta lor. Eu le-am vazut in ultima zi, cand am intrebat pe cineva unde sunt. Daca era o pancarta/semn care sa arate locatia lor cred ca se consumau mult mai multi litrii de apa. Eu nu ma plang atat de dusuri, dar nici eu nu am stiut ca exista. Paraul de langa cort a fost ideal pentru baia de dimineata,caci sa recunostem multi dintre noi ne-am culcat cum am intrat in cort.La trezire,echiparea in slipi plonjon in parau,o baie zdravana si eram ca nou.Deci nu mai plangeti ca nu era apa.Daca vrei sa faci baie faci si cu o sticla de apa turnata de un amic pe tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Paraul de langa cort a fost ideal pentru baia de dimineata,caci sa recunostem multi dintre noi ne-am culcat cum am intrat in cort.La trezire,echiparea in slipi plonjon in parau,o baie zdravana si eram ca nou.Deci nu mai plangeti ca nu era apa.Daca vrei sa faci baie faci si cu o sticla de apa turnata de un amic pe tine... eu nu ma plang de apa doar spuneam ca nu au fost facute destul de vizibile. in rest totul a fost ok am spus mai mult ca un sfat pentru editia viitoare, nu din rautate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Paraul de langa cort a fost ideal pentru baia de dimineata,caci sa recunostem multi dintre noi ne-am culcat cum am intrat in cort.La trezire,echiparea in slipi plonjon in parau,o baie zdravana si eram ca nou.Deci nu mai plangeti ca nu era apa.Daca vrei sa faci baie faci si cu o sticla de apa turnata de un amic pe tine... apoi nu am fost crescuti numa in puf si apa calda la robinet, stai linistit ca nu ne plangem ca nu erau dushuri, ne-am descurcat fiecare destul de usor in paraul ala. Eu cel putin , am intrebat unde erau dushurile,fiindca is foarte curios, da vad ca numeni nu vrea sa raspunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 apoi nu am fost crescuti numa in puf si apa calda la robinet, stai linistit ca nu ne plangem ca nu erau dushuri, ne-am descurcat fiecare destul de usor in paraul ala. Eu cel putin , am intrebat unde erau dushurile,fiindca is foarte curios, da vad ca numeni nu vrea sa raspunda. Unde scrie dusuri, acolo erau. Sub scris. Erau camuflate sa nu se vada inauntru. Prin spatele scenei erau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Free Bikers Pozne ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harlequin Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 apoi nu am fost crescuti numa in puf si apa calda la robinet, stai linistit ca nu ne plangem ca nu erau dushuri, ne-am descurcat fiecare destul de usor in paraul ala. Eu cel putin , am intrebat unde erau dushurile,fiindca is foarte curios, da vad ca numeni nu vrea sa raspunda. Dusurile erau in spatele scenei, ati trecut pe langa ele cand ati venit pe drum. N-a remarcat nimeni o chichineatza acoperita cu prelata? Acu' si eu as fi vrut sa fie un cotet facut din caramida, dar n-am avut autorizatie de la primarie sa-l construim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat August 20, 2009 Autor Share Postat August 20, 2009 a fost super ,multumim organizatorilor.haideti sa punem aici pozele,ca sunt peste tot inprastiate pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofm Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 a fost frumos! Sibienii va saluta!!! respecthttp://picasaweb.google.com/IulianMuntean7...feat=directlink Mesaj completat na....sunt blonda....cred ca acum am reusit... http://picasaweb.google.com/IulianMuntean7...eat=directlink# cred ca de la 'napalm' se trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin78 Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 (editat) reusita intalnire,felicitari organizatorilor. Niste poze:. E TARZIU,MAI POSTEZ SI MAINE Mesaj completat reusita intalnire,felicitari organizatorilor. Niste poze:. E TARZIU,MAI POSTEZ SI MAINE Mesaj completat Am revenit cu alte poze: Atat deocamdata. Mesaj completat Am revenit cu alte poze: Atat deocamdata. Editat August 21, 2009 de alin78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 cred ca de la 'napalm' se trage Hahahahaha... nu e de la "napalm" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 (editat) SUPER TARE. BRAVO ACHIME SI O FILMARE DE LA PROTV http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertain...si-motoare.html Editat August 24, 2009 de escovent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate