Elena89 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Pe data de 5-6 septembrie va asteptam la Balta Alba( la 18 km distanta de Rimnicu Sarat), la o prima intrunire! locatia este excelenta, complex amenajat anul acesta ce ofera loc de campat, casute in conditii excelente, 2 restaurante, piscina si balta !. Vor fi concursuri specifice cu premii simbolice( ) , muzica buna si oameni pe masura..asadar, distractia garantata! noi am fost la intrunirile voastre, acum va asteptam si pe la noi. daca sunteti interesati si doriti mai multe detalii puteti suna la nr o768627300 sau 0761999036(Iulian). Toti iubitorii de motocilete sunt bineveniti..Pana atunci, asfalt uscat! Va asteptam! http://picasaweb.google.com/elena.fluturas...aiRimnicuSarat# (poze de la o intalnire a baietilor din Buzau si Rimnicu Sarat la Balta Alba) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 YUHUUU super tare, laser frate !!!! venim Mesaj completat o mica precizare Balta Alba este pe drumul dintre Ramnicul Sarat (jud. Buzau) si Braila (DN22), un locsor frumos data trecuta ne-am distrat tare bine si motociclistii din ramnic sunt tare prietenosi si primitori !!! Mesaj completat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat August 20, 2009 Autor Share Postat August 20, 2009 YUHUUU super tare, laser frate !!!! venim Mesaj completat o mica precizare Balta Alba este pe drumul dintre Ramnicul Sarat (jud. Buzau) si Braila (DN22), un locsor frumos data trecuta ne-am distrat tare bine si motociclistii din ramnic sunt tare prietenosi si primitori !!! Mesaj completat . asa e, asa e!!! ms pt completare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 posibil sa venim si noi din braila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat August 21, 2009 Autor Share Postat August 21, 2009 posibil sa venim si noi din braila Am vorbit cu o parte din baietii de la Braila, au fost si la Balta Alba, dar asteptam cat mai multi! Sunteti bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 ne gasim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 bai baieti sper sa se mai tina ca deja mi-am rezervat we viitor sa viu la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Se pare ca nu va prea place la munte baieti.Avem si noi la Bv intrunire in perioada 4-6 sept.(nu ne confundati cu ce a fost anu trecut la Prejmer,nu avem legatura),daca va razganditi,va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 bai baieti sper sa se mai tina ca deja mi-am rezervat we viitor sa viu la voi Suntem mai hotarati ca niciodata! pregatirile sunt in curs, iar pofta de distractie creste pe zi ce trece! daca aveti nelamuriri sau orice fel de comentariu sunt aici sa va raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 cine organizeaza intrunirea si cam pe cine asteptati sa vina? cand incepe sa vina lumea? de sambata? care e capacitatea de cazare la casute si preturile de campare/cazare/intrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 cine organizeaza intrunirea si cam pe cine asteptati sa vina?cand incepe sa vina lumea? de sambata? care e capacitatea de cazare la casute si preturile de campare/cazare/intrare? Intrunirea este organizata de motociclistii din Rm Sarat si am primit confirmare de participare din partea baietilor din Buzau, Braila, Focsani, Bucuresti. Nu s-au anuntat toti insa. Intrarea este libera, camparea gratuita iar cazarea la casute (3 locuri si baie) este 50 lei, iar la camerele de motel 70 de lei. Sunteti asteptati de sambata de la prima ora asta depinde de fiecare! Mesaj completat Intrunirea este organizata de motociclistii din Rm Sarat si am primit confirmare de participare din partea baietilor din Buzau, Braila, Focsani, Bucuresti. Nu s-au anuntat toti care vin insa. Intrarea este libera, camparea 20 lei/cort, cazarea la casute (3 locuri si baie) este 70 lei, iar la camerele de motel 80 de lei. Sunteti asteptati de sambata de la prima ora dar asta depinde de fiecare! Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Intrunirea este organizata de motociclistii din Rm Sarat si am primit confirmare de participare din partea baietilor din Buzau, Braila, Focsani, Bucuresti. Nu s-au anuntat toti insa. Intrarea este libera, camparea gratuita iar cazarea la casute (3 locuri si baie) este 50 lei, iar la camerele de motel 70 de lei. Sunteti asteptati de sambata de la prima ora asta depinde de fiecare! Mesaj completat Mesaj completat Intrarea gratuita, cazare casuta cu 3 locuri si baie proprie 70 lei, cazare camera de motel 80 lei. Completarea vine deoarece sunt aspecte pe care organizatorii nu le pot controla..cum ar fi preturile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 o sa vin si eu .. pe unde imi recomandati sa vin de la faurei .. prin jirlau , galbenu .. ziduri .. ramnicu .. sau pe partea cu ianca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 o sa vin si eu .. pe unde imi recomandati sa vin de la faurei .. prin jirlau , galbenu .. ziduri .. ramnicu .. sau pe partea cu ianca ? inseamna ca beau o bere moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 stii tu ceva .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Septembrie 2, 2009 Autor Share Postat Septembrie 2, 2009 o sa vin si eu .. pe unde imi recomandati sa vin de la faurei .. prin jirlau , galbenu .. ziduri .. ramnicu .. sau pe partea cu ianca ? pe partea cu ianca e mai simplu:D! te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 pe partea cu ianca e mai simplu:D! te asteptam elena . ai habar cu apoximatie .. cati km sunt de la ianca .. pana la locul intrunirii ? va rog eu ... luati o bucata de pfl si un spray si scrieti pe el .. 500m intainte si dreapta sau ceva de genu .. ca nu prea stiu unde vine balta alba. parintii stiu dar eu nu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 aNdu ? PrezenT !! Nu va lipsi cbr-ica al meu :X !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) Cred ca ma bag si eu. Dar doar sambata. Daca mai e cineva din Bucuresti amator de o calatorie de o zi pana acolo cu intoarcere in aceeasi seara... sa se faca auzit. Bye! Editat Septembrie 2, 2009 de razvanescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Septembrie 2, 2009 Autor Share Postat Septembrie 2, 2009 elena . ai habar cu apoximatie .. cati km sunt de la ianca .. pana la locul intrunirii ? va rog eu ... luati o bucata de pfl si un spray si scrieti pe el .. 500m intainte si dreapta sau ceva de genu .. ca nu prea stiu unde vine balta alba. parintii stiu dar eu nu . De la Ianca la Balta Alba sunt in jur de 30 km! dupa localitatea Baile, pe partea stanga o sa vezi atat balta/copmlexul/pancarde pe care este anuntat evenimentul ! nu vii insotit? poate prietenii tai stiu mai bine locul! Mesaj completat Am obtinut o reducere la campare de la 20 la 10 lei...e ceva si asta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mPz Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 TOATA LUMEA VINEEEEEEEEEEE !!!! ! ZGOMOT ! FUM ! MULTI NERVI PE TRASEU ( atentie la soferii din buzau , nu prea stiu ei ce e alea mobrete ; la ei daca nu ai peste 4 roti si 2 tone nu prea existi :| ) ! MANCARE ! BAUTURA ! CATERINCA ! BAUTURA ! ZGOMOT Cum sa nu venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 Atentie Radar intre Rm Sarat si Balta Alba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Balta are peste? Se poate pescui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elena89 Postat Septembrie 4, 2009 Autor Share Postat Septembrie 4, 2009 Balta are peste? Se poate pescui? da, se poate pescui..dar nu cred ca mai au chef de mancare in galagia care o sa fie! alta data la peste, acum la distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 prognoza meteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate