blue shoshon Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 bucovina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Super!!!!!!!cele mai tari fotografii,sau ne pui la incercare imaginatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leftanucs Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 sa avem rabdare.... sunt sigur ca vom fi rasplătiți cu fotografii de o calitate indiscutabilă. trebuie incurajat omul la postat...hai blue shoshon!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oco Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 ma alatur si eu grupului de majorete ......hai blue shoshoooon....... ...... in orice caz primele patru poze sunt superbe ce sa mai....ai aparat cu o basculanta de pixeli...deh.... unde sunt posibilitaaaati,tehnologie de ultima ora ......sau poate urmeaza sa pleci si ti-ai pastrat loc in fata pt postari??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciacarac Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 bucovina haide frate cu pozisoarele alea ca sa vad si io ce am pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 misto topicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 misto topicu Am cautat si montat repede o poza din Bucovina, Dane!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate