emylyo Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 O veste buna.Insanatosire si revenire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 sanatate multa man si refacere rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ogarul Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 am ajuns acasa.sunt ok ,merg singur chiar !!multumesc mult celor care au fost alaturi de mine !! sa fiti iubiti toti cei care ati ajutat revenirea printre cei vi a ariciului, va admir si va respect pt gestul vostru. nu exista mai multe cuvinte pt a va aprecia gestul. impreuna cu Dumnezeu i-ati mai acordat o sansa, din pacate multi nu au mai avut parte de aceasta . ariciule, cineva te intreba mai sus daca te vei mai urca pe moto. eu nu te intreb si nici nu-ti dau vreun sfat, eu iti doresc ca Dumnezeu, asa cum ti-a mai dat o sansa, sa-ti dea si intelepciunea necesara sa iei hotararea cea mai potrivita. viata nu-i usoara deloc dar asa cum este merita sa o traiesti. tu ai avut ocazia sa vezi cat de usor se poate muri, asa ca alegerea este a ta. iti doresc sa ai parte de o revnire cat mai completa pt a-i putea face fericiti pe cei care te-au ajutat sa ajungi la varsta pe care o ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noureasca Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 ba sper sa fii bine in continuare si sa nu te demoralizezi....si zii lui tzutzy sa aiba mai multa grija de tine ca de mine nu a avut....:P:P....recuperare grabnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 oaaaa!! asta da veste buna!!! recuperare grabnica ariciule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Spune ce este mai important: - erau bune asistentele? - cum te-ai descurcat la poker? in rest numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Sanatate multa!!! Am avut un mic soc, cand am vazut topicul si am inceput citirea lui de la sfarsit. Asa am ajuns la postul tau in care anunti ca esti ok, so...ma bucur mult pt tine ca te-ai recuperat rapid. Cu sange, din pacate, nu te-as fi putut ajuta.Am avut hepatita virala (A), prin copilarie. Take care, man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Spune ce este mai important:- erau bune asistentele? - cum te-ai descurcat la poker? in rest numai de bine! unele da unele nu nu stiu de unde a aparut faza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 eu is de vina... transp pretenu lu sorta ..de altfel si buni prieteni cu mine ..a zis in gluma ca joci poker cu asistentele pe acolo..ceea ce era de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ...tu sa te faci zdravan, ...si cat mai rpd. Si te rugam, din cand in cand, sa mai dai cate un semn despre evolutie sa ne bucuram si de tine, dar sa mai invatam si noi ca nu se stie cand ne va folosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate