Sari la conținut

ogarul

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am

ogarul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu va faceti iluzii,nu intereseaza pe nimeni cauzele reale care au dus la deces iar necropsiile sunt o formalitate.Dumnezeu sa-i fie alaturi iar familiei ii doresc sa aiba putere.
  2. ogarul

    Unirii capat tramvai 32

    modest,f modest.normal ar fi sa recunosti ca ai gresit si esti vinovat.puteai sa fii pe NEUTRU cu 10 m inainte de trecere, asta nu inseamna ca erai oprit dar daca ai oprit chiar langa pieton este clar ca ai intrat in spatiul lui de securitate.sper ca nu pretinzi ca omul a facut o pirueta si astfel s-a oprit in tine.ar fi aberant.reactia lui a fost f fireasca,si tu ai fi reactionat la fel mai ales avand un copil in brate.si pt ca vecinul tau spune ca este vb de ghinion,eu spun ca de fapt este vb de noroc pt ca daca erai juma de metru mai inainte ii bagai pe aia in spital si atunci situatia ta era cu mult mai grava.daca insa ai vreun moment de luciditate eu sper sa fii in stare sa -ti ceri scuze fata de oameni si data viitoate fii mai prudent in mod special la trecerea de pietoni si nu uita ca distanta de oprire este mai mare in momentul in care ai pasager in spate.stima pt toti motociclistii care au judecat corect situatia si Dumnezeu sa va pazeasca.
  3. sa fiti iubiti toti cei care ati ajutat revenirea printre cei vi a ariciului, va admir si va respect pt gestul vostru. nu exista mai multe cuvinte pt a va aprecia gestul. impreuna cu Dumnezeu i-ati mai acordat o sansa, din pacate multi nu au mai avut parte de aceasta . ariciule, cineva te intreba mai sus daca te vei mai urca pe moto. eu nu te intreb si nici nu-ti dau vreun sfat, eu iti doresc ca Dumnezeu, asa cum ti-a mai dat o sansa, sa-ti dea si intelepciunea necesara sa iei hotararea cea mai potrivita. viata nu-i usoara deloc dar asa cum este merita sa o traiesti. tu ai avut ocazia sa vezi cat de usor se poate muri, asa ca alegerea este a ta. iti doresc sa ai parte de o revnire cat mai completa pt a-i putea face fericiti pe cei care te-au ajutat sa ajungi la varsta pe care o ai.
  4. tre sa mai ai rabdare pt ca treaba cu corespondenta se misca incet la politie (au mult de lucru) dar se va misca daca ai facut ce trebuia si cum trebuia.
  5. daca asta este schema producerii accidentului de ce va mai mirati cum s-a intamplat accidentul.este una din situatiile clasice de accident in curba si nu ar fi rau sa o retineti.intri cu vit prea mare in curba si fara sa vrei ori iesi in decor ori mergi pe extrema benzii in afara.daca ai norocul sa vine in acelas timp o masina este suficient ca acesta sa fie macar cu rotile pe dunga continua nu zic ca de cele mai multe ori se taie curba si motociclistul nu mai are ce face .se intampla ce s-a intamplat in acest caz sau ca in alte cazuri se izbeste frontal sau intra sub roti.ce s-a intamplat in acest caz concret doar Dumnezeu stie.parerea mea este ca a intrat cu vit cam mare in curba si l-a surprins masina care era prea aproape si s-au atins iar el a ajuns unde a ajuns pt ca daca ar fi avut o viteza mai mica ar fi putut sa redreseze.acum trageti si voi concluziile.(precizez ca teoria mea este valabila doar daca asta este schema producerii accidentului)
  6. intentia este laudabila pt unii care comenteaza intr-o anumita limita,insa te asigur ca 80% din tineri nu stiu de existenta acestui forum si habar nu au de ce se intampla.cred ca ar trebui gasita o solutie prin care sa fie facuta publicitate acestui forum si atunci altele vor fi rezultatele.pana atunci toate comentariile si mai bune si mai rele nu-si ating scopul.daca urmaresti forumul nu se poate sa nu observi ca participantii la comentarii sunt mai mereu aceeasi si atunci cum crezi ca acesti supermani care nu stiu de existenta acestui forum,care tre sa recunosc ca este extraordinar,ar putea sti ce-i asteapta.
  7. am si eu o intrebare:credeti ca aceste comentarii va onoreaza in vreun fel.este pacat ce faceti .Dumnezeu sa-i aiba in paza.iar pt familii un sincer regret pt ca stiu cat au mucit ca sa-i aduca pana la ac varsta. ps.fiti mai ingaduitori cu cei dusi.iar daca chiar vreti sa faceti ceva ,incercati inainte de catasrofe.
  8. thomas,ma uluiesti cata dreptate ai.dece nu vad si ceilalti ceeace vezi tu,altfel ar fi lumea motociclistilor.SI MAI ALES A PARINTILOR.
  9. INCREDIBIL,INCREDIBIL,INCREDIBIL...sunt stupefiat de ce am citit in aceste postari,cum o mana de copii (nu vreau sa le spun altfel) incearca sa rastoarne valorile normelor in care traim.auziti si voi ,fata e de vina ca s-a urcat pe motocicleta ( pt persoana in cauza nu exista RESPONSABILITATEA conducatorului ca este moto sau conserva sau pilot etc.este arhistiut ca fiecare conducator este reponsabil de viata pasagerului),sau i-a iesit borduta in fata (dar nu este in stare sa recunoasca ,ca a intrat cu viteza in sensul giratoriu si nu a preselectat banda de mers ininte si n-a mai avut timp sa iasa.sau dovada de maturite ca este in stare sa dea bacul dupa ce comite o crima,pt ca asta este pana la urma ,un criminal.un om normal ar fi fost un om distrus sufleteste pt ce a comis,dar el nu,el poate sa ameninte si dece sa nu se gandeasca lejer la viitorul sau ,ce conteaza ca a distrus o familie (vai de acei parinti).este trista aceasta coalizare in jurul unei dovezi de iresposabilitate.nu spune nimeni sa-i taiati capul,exista organe competente sa o faca, dar nici sa-l "ajutai" in acest mod.si cu siguranta nu va mai trece mult si isi va gasi locul pe care s-il cauta.sincer imi este mila de el pt ca este o fiinta (observati ca nu am spus om) care este destul de departe de insusirile specifice oamenilor.as vrea sa sper ca acest soc(poate ca totusi a fost unul cat de mic)sa-l faca sa renunte spre binele lui la motociclism pt ca se vede clara directia spre care merge.este adevarat ca generatia emo se caracterizeaza printre altele si prin gesturi de suicid ,poate insa parintii lui vorface tot ce trebuie pt a-l ajuta.eu ma rog ca Dumnezeu sa-l ajute,pt ca are nevoie de ajutor,iar pt fata nu pot spune decat sa-i ierte toate pacatele de pe pamant pt ca acolo unde este acum va fi f aspru judecata pt tot ce a facut.pt parinti, orice as spune este inutil ca sa le usurez suferinta,incerc totusi sa fiu alaturi de ei,stiu ce inseamna. ps.nu mai dati vina pe comunism.sa stiti ca printre multe rele a avut si parti bune.degeaba ai libertate daca nu stii ce inseamna si nici s-o folosesti spre binele tau.aveti grije de voi,vara este doar la inceput si fiti mai buni unii cu altii.
  10. desi este dificil,incerc eu sa-ti spun eu cum se poate tine acceleratia astfel incat la pornire poate deveni periculos:cand prinzi acceleratia mai din fata mana este flexata in sus,in momentul cand rotesti putin acceleratia mana tinde sa se indrepte motorul o ia din loc atunci corpul in virtutea inertiei ramane in urma si obliga mana sa se inderpte astfel ca acceleratia se dechide si mai mult iar tu daca nu ai destula prezenta de spirit sa tragi ambreiajul esti terminat.sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.ceeace am incercat sa explic am citit si eu undeva si mi se pare logic si explica in mare masura cum de au loc accidente la pornire cu multi incepatori.in rest ,incercati sa fiti mai buni unii cu alti pt ca este destul loc pe pamant.nu mai condamnati un copil care nu a stiut ca are o bomba in mana si nici parintii care nici nu au auzit de internet motociclism .ro ca sa cunoasca toate grozaviile care au loc in acest domaniu.Dumnezeu sa va ajute pe toti pt ca toti sunteti oameni.
  11. ogarul

    Accident grav Tuzla !

    vrei sa stii dece este vinovat?pt ca a vezut-o de le distanta si nu a luat masuri sa evite sa se accidenteze.fata de ea a avut o vina morala dar fata de el una deosebita pt ca putea sa nu mai scrie aici.este f urat ce scrii.nici nu vreau sa-mi imaginez ce fel de motociclist esti.acest forum se vrea a fi ceva civilizat in care oamenii isi dau pareri fiecare dupa capacitatea sa de gandire astfel incat daca cel putin unul invata ceva si ii poate fi de folos si-a atins scopul,dar fara sa jignim pe nimeni.asa ar fi frumos.nu mai incercati sa desconsiderati limitarile de viteze.o faceti ,o faceti pe barba voastra dar nu-i desconsiderati pe cai care tin la viata si le respecta.este dovedit ca accidentele se produc direct proportional cu viteza.
  12. ogarul

    Accident grav Tuzla !

    da domnule incetinesti pana la oprire pt ca nu stii ce intentii are acea fiinta.ar putea fi un sinucigas sau un om care este pt moment distrus de o situatie disperata si pe moment nu-l mai intereseaza ce-i in jurul lui,iar tu daca l-ai vazut de la distanta tre sa te porti ca un om si faci totul chiar opresti pt a-l evita.nu spune nimeni sa te dai jos sa-l traversezi desi n-ar fi cel mai rau,dar ca om ar trebui sa-l eviti.altfel te poti numi motocicleta.nu toata lumea are privilegiul de a conduce moto iar cei care au si vad un om de la distanta, fie si un caine,ar trebui sa-l evite.asa e omenesc.din pacate cand suntem pe moto uitam ca mai sunt si oameni prin jurul nostru.afara de asta mai este si trupul tau in joc,pt ca ne fiind pe 4 roti riscul este mare si pt tine cum a trecut in cazul de fata pe la doi m de o balustrada.dece nu intelegeti ca nu merita pt o secumda sa pierzi o viata.tot respectul pt rationamentul dnei merenhat si incercati sa ganditi la fel sau cat mai apropiat.Dumnezeu sa va dea intelepciune si noroc iar tie bau bau insaanatosire rapida pt ca data viitoare sunt sigur ca vei incetini pana la oprire.nu-i de loc usor sa ai viata unui om pe constiinta chiar daca el a vrut sa si-o ia.
  13. cel cu doua brate rupte este cel de pe dorobanti (asa am inteles eu) iar nr 88 nu este cu fite pt ca in luna mai eu am inmatriculat cu 88 deci este la rand.doar sa fie unul cu permis luat la pitesti de spune ca nici nu stia ca merge pe sens interzis.sanatate pt amandoi si Dumnezeu sa-i ajute.
  14. (nu conteaza numarul), chiar nu e important, dar principiul este.
  15. ogarul

    Accident mortal Oradea

    am si eu o intrebare:din fotografie se vede ca soseaua are doua benzi pe sens,dece nu a evitat dacia trecand pe banda 2? sau dacia a iesit direct pe banda 2?
×
×
  • Creează nouă...