Chivu Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Scuze ca raspund asa greu, nu prea pot sta pe scaun... Acum sunt mai bine, am degetele la piciorul stang faramate cu tot cu unghii, si o cusatura de vreo 35 cm pe unde mi s-a lipit piciorul de masina(mi-a luat toata carnea de pe el...). Tu erai baiatul cu gsxr-u albastru cu alb? Exact atunci s-a intamplat, am urcat pana la Siriu, am coborat si o curba mai jos spre buzau fata de locul unde m-am intalnit cu tine s-a intamplat accidentul... Nu aveai echipament? Rs-ul ce a patit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_bravo198 Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Multumeste lui D-zeu ca ai scapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 Cu o minima educatie moto nu ar mai curge atatea lacrimi pe obrazul MAMELOR unor copii picati in mana inconstientei, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Cu o minima educatie moto nu ar mai curge atatea lacrimi pe obrazul MAMELOR unor copii picati in mana inconstientei, Auuuuu Daneeeeeee ! Nu e vorba de educatie moto, e vorba de ce are fiecare in cap si cat de mult foloseste ce are. Degeaba ii explici lui " X " ca nu-i bine sa inceapa pe 1000cm3. Degeaba i se tine morala lui " X ", pana n-o pateste pe mana lui, nu se lecuieste. Ce, tu ascultai de parintii tai cand erai mic si-ti spuneau ca nu e bine sa te joci pe strada ca te calca masinile ? Din contra, erai in stare sa iesi pe E85. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 Ba ce bine!!!! Nu a mai cazut nimeni de toamna trecuta. Sa o tinem tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 mdea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 Sunt cateva bucati pe lista pana la ora asta, eu sper sa scap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 A cazut careva si nu "s-a publicat"? Sau e vorba de curcan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 A cazut careva si nu "s-a publicat"? Sau e vorba de curcan cred ca lu tiptil a incercat sa ii indese cineva o bara fata prin toba de esapament!!! dar sa-l lasam pe el sa povesteasca!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 Au mai fost cateva, o bucata gsxf lipita de un audi, o bucata r6 tavalita, asta din ce stim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 Au mai fost cateva, o bucata gsxf lipita de un audi, o bucata r6 tavalita, asta din ce stim. Un R6 alb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 23, 2010 Autor Share Postat Aprilie 23, 2010 NU AM INTELES CARE ESTE MOTIVUL DE TREBUIE SA NE PITIM CAND O COMITEM? ESTE UN INDIVID( SE STIE EL) CARE A CAZUT DE CATEVA ORI LA INTERVALE SCURTE SI SE CC PE EL, ASCUNZAND PATANIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 spune-l,spune-l!!!!!!! mai, exista vorba aia devenita cliseu "ca nu esti motociclist pana nu cazi"..si pe mobra, riscurile unei accidentari(indiferent cat de stupid e accidentul si la ce viteza) sunt imense. nu cred ca-i o chestiune rusinoasa....dar, desigur, cand am sa cad eu cu ea am sa povestesc totul cu lux de amanunte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 http://www.click.ro/actualitate/din_tara/M..._944305585.html Nu stiu exact cine e baiatul...Dumnezeu sa-l odihneasca,iar vinovatul sa putrezeasca-n puscarie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 25, 2010 Autor Share Postat Aprilie 25, 2010 Parerile mele vis a vis de motociclism sau skimbat foarte mult din cauza acestui accident, am vazut cu ochii mei ca motocicleta nu este deloc deloc deloc o joaca, este un act responsabil care trebuie tratat cu foarte mare delicatete. Frumos ar fi sa mergem o gascuta din Buzau la inmormantarea lui , sa aratam ca ne pasa , mai ales ca nu a avut nici o vina baiatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 http://www.click.ro/actualitate/din_tara/M..._944305585.html Nu stiu exact cine e baiatul...Dumnezeu sa-l odihneasca,iar vinovatul sa putrezeasca-n puscarie!!! dumnezeu sa-l ierte. pozele nu sunt de la accidentu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 NU MI-AS MAI FI DORIT SA VAD SAU SA AUD O SITUATIE DE GENUL CA A MAI MURIT UN 'MOTOCICLIST' DIN PACATE S-A INTAMPLAT POATE CA NU SCRIAM DAR IL CUNOSTEAM BE BAIATUL CARE A MURIT SAMBATA NU MAI AM CE SA ZIC CONDOLEANTE FAMILIEI ,ODIHNEASCA-SE IN PACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 A mai fost un accident de motocicleta intr-o comuna incolo inspre Ploiesti, cu numarul W A A , nu stiu dc a fost implicata si o masina sau a cazut singur, a trecut cineva prin zona si a vazut era tavalita pe marginea drumului, revin cu detalii cand aflu. Mesaj completat cared ca ma insel in privinta numarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 W A A , nu era un Suzuki de 650 ? sau cv de genu .. unul albastru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 W A A , nu era un Suzuki de 650 ? sau cv de genu .. unul albastru ! nu mah ala e catalin cu suzi 650.azi am iesit cu el.nu fu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Mai 1, 2010 Autor Share Postat Mai 1, 2010 Am mai auzit o faza tragica, era un baiat care venea pe la parc cu un dna 180, tipul ala falcos, putin acneic, mai mereu in blugi, care vorbea mult. Acum cateva zile sau jucat niste prieteni ai lui cu o masina facand cerculete, teribilismul la inpins sa se urce pe capota, a alunecat si a cazut in cap si a murit la spital la Bucuresti in urma unei operatii. Era bagacios asa de fel, sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 cel cu dna negru ? ... hmmz ..cand am fost la vulcani .. am stat ogramada de vorba cu acel baiat .. era super de treaba .. dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Mai 1, 2010 Autor Share Postat Mai 1, 2010 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=GQfwy1T0Fyw baiatul de acum o saptamana. tinuta aia in barate de sistem vroia sa minta sa spuna ca defapt motociclistul a iesit de pe drumeagul ala Editat Mai 1, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate