maryus Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Am vazut ieri in jurul orei 10.30 o Honda CBF trantita in P-ta Charles de Gaulle. Motociclist nu era, numai ceva politie care degaja circulatia. Poate stiti mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) Inca mai era la 10.30?! Accidentul s-a intamplat in jurul orei 09.00 am Mai exact era un CB500. A agatat bordura incercand sa evite un VW Polo care s-a apropiat periculos de mult de ea. Rider-ita era ok, un pic speriata si agitata, deh ca dupa accident. Stiu despre cine este vorba dar este posibil sa stric niste ploi asa ca mai bine nu divulg . Am oprit, am intrebat daca este in regula, mai era un baiat cu un CBR si cred ca se cunosteau. M-am oferit sa ridic moto dar nu ii dadea voie politistul pana nu se faceau masuratorile. LE: sau poate nu vorbim despre acelasi eveniment Editat August 26, 2009 de Iantza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) Multumim, Iantza. Pai ...s-a zis deja ce era de zis. Daca o vrea fata sa vina sa dea detalii ok, daca nu, subiect inchis. Corect? Editat August 26, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat August 27, 2009 Autor Share Postat August 27, 2009 huh...am deschis cutia Pandorei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate