CheluRebel Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 PE MIHAI BRAVU IN APROPIERE DE INTERSECTIA DE LA IANCULUI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Spartan. Cine s-a accidentat? E sănătos? Ce s-a întâmplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 (editat) Da am vazut si eu de pe banda cealalta. Tocmai venea salvarea. E vorba de un suzuki rosu de 400cc (cred), nu am vazut numarul, tipul avea geaca si casca si banuiesc ca si protectii. Dupa parerea mea s-a lovit, dar nu cred ca mai mult de o fractura avea ceva (statea in fund). Dupa pozitia masinii Dacia, boul vroia sa intoarca si motocicleta i-a intrat in aripa stanga fatza. Nu cred ca impactul a fost la viteza mare pentru ca motocicleta era intreaga iar aripa masinii nu foarte infundata. Daca are cineva detalii concrete, asteptam! Dar parerea mea ca nu a fost f grav (si sper sa nu fi fost!) Editat Aprilie 11, 2006 de stefangc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 (editat) speram sa nu fie nimic grav ! sa fim cu ochii in patru' aveti grija ! PEACE cum a mai zis ZAHEI "nu va mai plimbati cu motocicletele prin oras" Editat Aprilie 11, 2006 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 sper ca nu e LaurBalaur, ca el are un RF400R rosu, fuck it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Nu are nimeni nr de tel al lui Laur sa-l intrebe daca este "bine-mersi"?...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Cum naiba ? Nu pot sa cred ! Sper ca se simte bine ! Da-ti si voi informatii despre cum se simte ! Sper sa fie bine iar boul ala sa ramana fara permis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 /index.php?...opic=28735&st=0 UIte aici un anunt de vanzare de-al lui, care are si date de contact... cine il cunoaste, poate suna. Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Se pare ca este ok ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Dar el e cel cu accidentu pana la urma, sau nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Dar el e cel cu accidentu pana la urma, sau nu?! Da Dar nu are nimic grav ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Incet,incet incep sa cred ca suntem vanati,cand ne vad se baga in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Incet,incet incep sa cred ca suntem vanati,cand ne vad se baga in fata Nu suntem vanati! Te asigur eu. Nesimtirea unor conservari e atat de mare incat, te vad ca vii, iti taie calea si nici macar nu se grabesc. Am patit eu ieri de 2 ori. Ce sa le mai fac in afara de celebra _muie si urari de ma-sa? Sa ma dau jos la toti idiotii? Pot sa mi-o fur de la el cu dreptatea in mana! Multi nu mai au notiunea de "cedeaza trecerea". Au notiunea de "forteaza trecerea ca franeaza el!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 NU SUNT EU cel cu accidentul, intr-adevar am un RF 400 roshu, am mers ieri cu el prin oras, la servici, etc, dar nu eu am facut accident. DOAMNE FERESTE, desi merg aproape zi de zi cu motorul, eu zic ca anul asta norocul e de partea mea. Anul trecut am avut un mic accident, acum 2 ani nu, deci... anul asta nu o sa am accident. Oricum, imi pare rau pt cel accidentat, nu stiu cine este, insa sper ca e ok atat el cat si motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Da Dar nu are nimic grav ! Musiu, de ce vorbesti fara sa ai habar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Tot nu aveti veshti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 salutare!am trecut pe acolo cam la cinci minute dupa accident,iar tipul era in regula.cand au venit cei de la salvare nu au facut decat sa-i de-a un algocalmin pentru ca il durea spatele(nimic grav),avea o contuzie.motocicleta era un suzuki gs 500 care a suferit ceva dupa urma accidentului:bord spart,maneta ambreaj indoita,ghidon stramb,carena de far sparta(un mic tunning),jugul parca putin stramb. cel cu loganul nu s-a asigurat cand a iesit din parcare si a vrut sa intoarca sa o i-a spre iancului. accidentul s-a petrecut intre iancului-dimitrov. pe tip nu stiu cum il cheama pentru ca nu mai am stat sa-l mai intreb era tare speriat. soferul masini se tot scuza la lume ca nu la vazut si incerca sa de-a vina pe motociclist.la venirea echipajului de la politia rutiera am plecat si nu mai pot da detalii.oricum motociclistul avea acte in regula. multa sanatate ii doresc! sper sa fi fost de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 DOAMNE FERESTE, desi merg aproape zi de zi cu motorul, eu zic ca anul asta norocul e de partea mea. Anul trecut am avut un mic accident, acum 2 ani nu, deci... anul asta nu o sa am accident. asta ar insemna ca la anu ar trbui sa ai grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate