perseu77 Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Salutare. Nu mai gasesc siteul in care gaseam marcile de filtre de ulei. La XJ -ul meu se potrivea ca filtru de ulei Champion F 306 si pe acest filtru am mers mereu. Il comandam de la reprezentanta A.C.R din orasul meu. Acum nu mai au si mi-au spus cei de acolo ca imi pot aduce inlocuitori Man sau Fram la 24 lei. Cine ma poate ajuta cu o lista ceva, sa vad ce marci s-ar potrivi la ceea ce caut eu? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 S-a scos recent un site misto, Google ii zice: http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur...tlg_01_mdrsl=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Champion:F301 inlocuieste F306 Mann MW64 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Salutare. Nu mai gasesc siteul in care gaseam marcile de filtre de ulei. La XJ -ul meu se potrivea ca filtru de ulei Champion F 306 si pe acest filtru am mers mereu. Il comandam de la reprezentanta A.C.R din orasul meu. Acum nu mai au si mi-au spus cei de acolo ca imi pot aduce inlocuitori Man sau Fram la 24 lei. Cine ma poate ajuta cu o lista ceva, sa vad ce marci s-ar potrivi la ceea ce caut eu? Multumesc. Pentru MAN vei plati 24 lei si cel mai probabil nu va avea o-ringul , asa cum are Champion-ul de 18 lei. Vei mai afla ca MAN - e fabricat in Chile ... sau China Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 a mai folosit cineva Filtre Mann? Ca nu gasesc Champion sa comand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 In Galati te poti duce la Ivas sa-ti iei HiFlo , cod HF303 pe la 25-30 lei parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 a fost azi un amic si nu aveau decat fitre ulei KN la peste 50 ron .asa mi-a spus.. sper sa nu fi inteles filtre de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Da-le un telefon sau e-mail si intreaba-i exact de acest cod ADRESA:Str. Saturn Nr. 36 Telefon: 0236.432.432 Mobil: 0728.121.030 E-mail: suzuki@ivas.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 Da-le un telefon sau e-mail si intreaba-i exact de acest cod Merci pt informare...acum, dimineata am fost iar la sediul ACR din tecuci si am intrebat daca au adus ceea ce cautam eu, adica filtru ulei Champion F 306 si culmea... mi-au spus ca furnizorul din Ungaria au si ca daca fac comanda voi avea filtrul pana deseara la ora 17. Asa ca am comandat, nu m-am mai complicat cu firme de filtre gem Fram sau Mann de care nu stiu nimic. Am mers pana acum pe Champion... Filtrul ma costa 30 ron. O fi mult, putin, nu stiu... cam la pretul asta erau in primavara si la IVAS- Suzuki din Galati, sediu care e la 80 de Km de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Merci pt informare...acum, dimineata am fost iar la sediul ACR din tecuci si am intrebat daca au adus ceea ce cautam eu, adica filtru ulei Champion F 306 si culmea... mi-au spus ca furnizorul din Ungaria au si ca daca fac comanda voi avea filtrul pana deseara la ora 17. Asa ca am comandat, nu m-am mai complicat cu firme de filtre gem Fram sau Mann de care nu stiu nimic. Am mers pana acum pe Champion... Filtrul ma costa 30 ron. O fi mult, putin, nu stiu... cam la pretul asta erau in primavara si la IVAS- Suzuki din Galati, sediu care e la 80 de Km de mine... d'asta gasesti la Posta ...posta mai costa 18-19 lei ...parca... http://www.motomike.eu/lini/category/10500.../article/143522 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 Mda.... pai am asteptat eu 3 zile si am gasit pana la urma la sediul ACR unde e si un service sa comand filtrul de care aveam nevoie. Cum am spus si mai sus , totul ma costa 30 ron. Nu stiu daca dupa louis.de l-as fi luat mai ieftin si mi-ar fi parvenit asa repede.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate