atillas Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Salut oameni buni, de fapt enduristi... In primul rand... mai este un pic si brmmmmm... In al doilea rand Ciprian a avut dreptate, am vb astazi la FRM si ni s-a explicat, f frumos dealtfel, ca fiind un sf de saptamana si o luna cu f multe evenimente oamenii nu ne pot oferi ajutoru/girul/egida.... asa ca da, si acest concurs, aa... scuze, FESTIVAL ENDURO al toamnei origanizat de XM RAID, se va face fara participarea FRM ( !!! Va rog mult nu comentati pe acest topic despre acest subiect, daca este mai bine asa sau nu, sau.. MERSI in aceasta privinta !!! ) In al III-lea rand, taxa de inscriere va fi de 150 ron ptr cei care se dau pe traseu si 30 ron ptr cei care particia la masa festiva. In al IV-lea rand, sapt viitoare, cel tarziu luni voi posta toate detaliile legate de posibilitatea de cazare la hotel CIUTA (6 km de tabara de baza) aprox 100 locuri in camere duble, apartamente, garsoniere... cea mai apropiata unitate cu capacitate mare de cazare de "locul nostru de joaca", unde am discutat deja cate ceva dar sambata sau duminica ne dau toate datele, preturi, un nr de tel al persoanei care se va ocupa de cazarea ptr acel weekend... In ... al catalea rand mai este, sa nu credeti ca zilele astea am stat degeaba... ca doar panglicile alea nu cresc singure in padure Si uitam sa zic ca .... ne-ar face o mare bucurie sa-i vedem si pe baietii de la Rm. Valcea pe la Buzau, ca nu prea au dat pe aici in ultimul timp Pana ne-om vedea... spor la antrenamente. Domnu fane,aici din lipsa de timp se munceste foarte mult in weekend-uri ptr ceea ce se vrea a fi EMD no.5 editie aniversara...iar fiindca acum s-au schimbat treburile vis-a-vis de cursa voastra(vezi topicul tau de mai sus)incerc sa smulg baietii la buzau,fiindca ai mei in afara de valcea si sibiu nu mai stiu altceva..oricum bafta maxima la organizare ca ai nevoie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Septembrie 14, 2009 Autor Share Postat Septembrie 14, 2009 Referitor la CAZARE: Hotel Ciuta 3* (http://hotelciuta.xhost.ro/) - cea mai apropiata cazare de tabara de baza 6 km. Hotelul este super din toate pct de vedere. Tarifele sunt: cam dubla = 150 ron/noapte garsoniera 3 locuri = 200 ron/noapte apartament 4 locuri (2 camere) = 300 ron/noapte - Inclus mic dejun - pentru REZERVARI va rog sa sunati la: Ovidiu 0769717862 Stefan 0768866217 Pensiunea Maricor - Patarlagele (15 km de tabara de baza) cam dubla = 80 ron/noapte tel rezervare 0238550473 cam atat cu cazarea. zilele astea sper sa definitivez si regulamentul intalnirii pana una alta, cam astea am mai gasit in week ptr traseu: toate bune, stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Hey ho ho hoo... De mult nu am mai stat pe forum.. Dar oricare mi-ar fi programul, nu am cum sa ratez o asa intrunire. Spor la treaba organizatorilor.. ps: foarte bine ati ales clasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 HUSABERG PREZENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 sper sa ploua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Referitor la CAZARE: Hotel Ciuta 3* (http://hotelciuta.xhost.ro/) - cea mai apropiata cazare de tabara de baza 6 km. Hotelul este super din toate pct de vedere. Tarifele sunt: cam dubla = 150 ron/noapte garsoniera 3 locuri = 200 ron/noapte apartament 4 locuri (2 camere) = 300 ron/noapte - Inclus mic dejun - pentru REZERVARI va rog sa sunati la: Ovidiu 0769717862 Stefan 0768866217 Pensiunea Maricor - Patarlagele (15 km de tabara de baza) cam dubla = 80 ron/noapte tel rezervare 0238550473 cam atat cu cazarea. zilele astea sper sa definitivez si regulamentul intalnirii pana una alta, cam astea am mai gasit in week ptr traseu: toate bune, stefan ba da na m vazut asa castraveti !!!dom"le a 2-ua,gas si pe spate!!!!!am glumit va ti dat seama!?imi place brrrrmmmm!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ba da na m vazut asa castraveti !!!dom"le a 2-ua,gas si pe spate!!!!!am glumit va ti dat seama!?imi place brrrrmmmm!!!!! daca ploua si trec 3 "tractoristi" ca tulin(cred ca asa il cheama),s-a terminat cu dragostea pe urcarea aia.. aaa si sa nu uit..valcea spune prezent la toate categoriile..ps nu uitati sa faceti rost de bere ca ne-ati nenorocit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 ba da na m vazut asa castraveti !!!dom"le a 2-ua,gas si pe spate!!!!!am glumit va ti dat seama!?imi place brrrrmmmm!!!!! urcarea de la hobby mai tare ca urcarea expertilor....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Avem rugamintea la cei interesati sa isi anunte prezenta la eveniment din timp. Asta pentru a ne putea organiza, in ce priveste masa festiva si nu in ultimul rand pentru cazare. Daca puteti sunati si anuntati din timp pentru a nu avea surprize si sa trebuiasca sa va cazam pe la Buzau. Toate cele bune Ovidiu Mesaj completat sper sa ploua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 o idee de proba speciala Mesaj completat _____________________________ and the real thing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Septembrie 15, 2009 Autor Share Postat Septembrie 15, 2009 crede-ma ca nu-i asa, poate pare in filmuletele astea dar... asta de la hobby este usoara, a doua oara a venit mai tare de jos si .. no problem. pe cand aia de la experti.. sper sa fiu pe acolo cand ajung baietii la ea, si mai sper sa-mi iasa si mie pana la concurs ca nu am facut-o decat pe chickenline, si pe acolo, cu impins pe ultimii metri urcarea de la hobby mai tare ca urcarea expertilor....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Salut,nu v-ati gandit si la varianta echipe?merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Salut,nu v-ati gandit si la varianta echipe?merci Bart, Nu e bine pe echipe - enduro e un sport individual. Cum am mai zis-o - schema asta cu mersul in echipa a fost inventata de cei de la RedBull din motive de siguranta si de logistica - la individual ar fi avut mai mult de recuperat din traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Salut,nu v-ati gandit si la varianta echipe?merci Ba da. E posibil sa facem si pe echipe la hoby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Ba da. E posibil sa facem si pe echipe la hoby rugamintea mea ar fi sa permiteti ca la hobby sa se dea si individual ca iar se lasa cu descalificari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 rugamintea mea ar fi sa permiteti ca la hobby sa se dea si individual ca iar se lasa cu descalificari.. si a mea la fel. Eu va anunt de pe acum ca daca faceti concurs pe echipe NU VIN. Nu stiu pe nimeni care sa mearga exact in ritmul meu; asa ca unul va fi frustrat la sfarsit (eu sau presupusul coechipier). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 si a mea la fel. Eu va anunt de pe acum ca daca faceti concurs pe echipe NU VIN. Nu stiu pe nimeni care sa mearga exact in ritmul meu; asa ca unul va fi frustrat la sfarsit (eu sau presupusul coechipier). nici eu nu stiu. nea, era vorba de hobby, ce treaba avem noi cu categoria asta? hai la avansati. cred ca vin si eu. poate vine si ketemeu...facem gashka mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 nici eu nu stiu. nea, era vorba de hobby, ce treaba avem noi cu categoria asta? hai la avansati. cred ca vin si eu. poate vine si ketemeu...facem gashka mare. Daca ploua sa vezi ce ne calcam in picioare cu inscrierile la hobby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Septembrie 16, 2009 Autor Share Postat Septembrie 16, 2009 nu, nu este pe echipe. si la hobby este individual, dar o sa vedeti in regulament (poate reusesc sa-l termin pana deseara), am precizat ca la hobby cei care se stiu mai ... "nepregatiti" si nu trag la podiu sa incerce sa mearga mai grupati ptr a se ajuta la unele treceri. si vb lui cata, ce cautati voi la hobby ? si daca ploua ce, nu aveti cauciucuri de noroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 si vb lui cata, ce cautati voi la hobby ? batranetile Stefane, batranetile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) batranetile Stefane, batranetile ... Eu zic la mine ... batranetile plus burtica Editat Septembrie 16, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 batranetile Stefane, batranetile ... ..nu voi ati zis ca la 35 de primaveri esti in grupa pamant de flori?asa ca sa vezi pe ploaie macel la hobby... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 hai la cursa baieti!!brrrrmmm avansati tata poate sa si ninga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 GALBENII PREZENTI LA TOATE CLASELE,AVETI SI CLASA PESTE 40 ANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Bart,Nu e bine pe echipe - enduro e un sport individual. Cum am mai zis-o - schema asta cu mersul in echipa a fost inventata de cei de la RedBull din motive de siguranta si de logistica - la individual ar fi avut mai mult de recuperat din traseu. De acord cu tine dar, nu trebuia sa fie obligatoriu ci optional.In CN de enduro poti participa individual si in acelasi timp pe echipe, cu conditia sa mergi la aceeasi clasa si sa faci parte din acelasi club cu coechipierul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate