Mo Weed Postat Septembrie 7, 2009 Autor Share Postat Septembrie 7, 2009 cu testride-ul cu gs-ul am rezolvato, problema ramane cu R-ul... parea proasta e ca nici nu am auzit sa fie macar vreun proprietar prin zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 tu cum de decurci cu rotax-ul ala? nu e prea micut pentru tine? ba da, cam e... astept sa se dea iar drumu la credite sa fac o refinantare sa iau un 1150 gs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 f800r modificat, superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Omu ala e nebun!? A pus K60 de spate pe roata fatza! Dar da, arata la mare fel. Pacat ca eu prefer enduroaicele. Editat Septembrie 9, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Flat Tracker/Scrambler... NAAAAAAAAAAAISSS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 11, 2009 Autor Share Postat Septembrie 11, 2009 f800r modificat, superb da, e misto tare...hardcore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate