bobica15 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Imi propun o tura prin tara....nu am ceva definit. Vreau sa vad cheile bicazului si maramures in rest sunt liber de propuneri:) Pentru cazare nu pot sta in cort pentru ca nu il am asa ca prefer o pensiune mai ieftina sau ceva de genu:) prefer sa merg mai mult si sa stau mai putin! Daca exista doritori...cu plecare la sfarsitul saptamanii .....intoarcere cand va fi puteti posta aici sau ma puteti contacta la 0751 186 606 ! Motocicleta suzuki sv650 , in concluzie mers lejer dar nu prea incet:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Ai cam gresit topicul... aici se pun pozele la sfarsitul excursiei. Cel mai bine scrii la "Intalniri, evenimente, excursii" intentia ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate