puya123123 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 acum 30 min am cazut,pe metalurgiei ,unde se pot intoarce masinile,un sofer imbecil a intors si s-a asigurat pana pe banda a 2-a(venea din stangga)si banda din dreapta era ocupata de un camion de gunoi.am franat brusc,de la 40 la ora,cam in 2-3 metri mi-a taiat fatza,mi-a fugit roata fatza pt ca era ud pe jos,si....buf..avarii minime din fericire,o bucata de 1 cm din scarita rupta si carena putin zgariata,chiar f putin,cam 1cm jumate. si sa mai ziceti ca astia nu trebuie batuti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 acum 30 min am cazut,pe metalurgiei ,unde se pot intoarce masinile,un sofer imbecil a intors si s-a asigurat pana pe banda a 2-a(venea din stangga)si banda din dreapta era ocupata de un camion de gunoi.am franat brusc,de la 40 la ora,cam in 2-3 metri mi-a taiat fatza,mi-a fugit roata fatza pt ca era ud pe jos,si....buf..avarii minime din fericire,o bucata de 1 cm din scarita rupta si carena putin zgariata,chiar f putin,cam 1cm jumate. si sa mai ziceti ca astia nu trebuie batuti.. bine ca ai scapta numia cu atat. Ai grija in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 (editat) si pe asta nu l`ai mai batut? bine ca n`ai patit tu nimic....fierul se repara.... Editat Aprilie 14, 2006 de AnDyTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 (editat) si pe asta nu l`ai mai batut? bine ca n`ai patit tu nimic....fierul se repara.... nu l-am batut ca era tata cu masina pe langa mine,ca mergeam impreuna cu el sa imi strang lantu..ca altfel ii aratam eu de ce trebuie sa se asigure.. PS fierul nu are de ce sa se repare,mai bine zis bucatica de plastic zgariata se coloreaza cu markeru Editat Aprilie 14, 2006 de puya123123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 mhamaaaaa ... ma faceti sa nu`mi mai iau motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Bine ca nu ai patit nimic... Mare grije la prosti incontinuare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FAF Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 bine ca a fost doar atat spre deosebire de mine http://faf.us.to/accident bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 ups ai patito ai lasa ma ca se repara bine ca nu ai tu nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 14, 2006 Autor Share Postat Aprilie 14, 2006 uitati poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 bah frate..e grava treaba cu prostii astia ieri sau alaltaieri faf acum u mi-a zis paul ca au mai cazut catziva plm e grava treaba cu prostii astia eu era sa o iau d cateva ori si dak o luam atunci era grava..o luam rau d tot dar noroc ca am avut prezentza d spirit si noroc..si am putut sa evit si toate din aceiashi cauza...ca nu m-au vazut tuturor idiotzilor astora eram odata cu tata in mashina ....si nu a vazut un motociclist decat in ultimul moment si a stat p loc cu conserva,nu i-a ieshit in fatza....moama c scandal i-am facut...cat d mare e el sa vedetzi prieteni c tacea din gura...stie si el ca doar a fost mociclist mare la viatza lui ...ma trag din neam hai bafta si asfalt uskt ca ati vazut lu` puya cum i-a alunecat roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Sa fie de cacao rebu si udatu strazilor cica sa le spele ) cea mai mare teapa...masinile le murdaresti ca drq si motocicletele le dai pe jos si totul din cauza carosabilului "umed"!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Ce sa le faci..sunt numai oameni tampiti in conducere,nu avem ce face.Bine ca ai scapat doar cu atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 bine ca a fost doar atat spre deosebire de mine http://faf.us.to/accident bafta si asfalt uscat ! ghinion,bine ca nu ai patit tu mai rau...2cm nu e o distanta prea mare..s-a spart ghinionul,cum se spune....in prima poza se vede spinarea unui ciine cu coada taiata? seamana rau cu ce am eu acasa..chiar m-a uimit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Bine ca nu ai patit nimic... Mare grije la prosti incontinuare!!!! bine zis, fratele meu cu bulan exagerat E MULTI PROSTI P LUMEA ASTA!!!! SI MAJORITATEA MERG IN CONSERVE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate