ionut73 Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Am preluat informatia de pe http://www.ktm.ro/noutati Gasiti acolo si regulamentul concursului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 23 aprilie? Adica tocmai de Pasti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Intr-adevar in prima zi de Pasti a fost concursul 23 aprilie.Cateva din aceste fotografii le-am facute sambata (22 aprilie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 Sa tot mergi voluntar la marcat traseul Are cineva clasamentul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 momentan fotografii cumintzele , e doar inceputul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Servus, Vad ca te-ai tinut de cuvint cu pozele, super! Abia astept sa le vad si pe alea "ne-cumintzele", aaaaa si multe.....sper Multumiri, ET ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 rabdarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Super poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 -daca nu ati stiut , la Tomesti e un loc suuuper de innoptat -"LA SANDU"- frumusel,curatzel . merita. in a 2-a si a 3-a serie de fotografii se vede....SANDU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 misto pozele.......si noi am fost acolo doar ca in 24 aprilie .......locul e super si este loc si de plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 mai primim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 mai primiti, dar azi sigur nu, pentru ca nu am timp. sorry. Daaar am o intrebare legat de cum se vad fotografiile. eu cand le-am descarcat acasa se vedeau super, nu trebuia sa modific nimic la ele(luminozitate, contrast), aici ,de unde le postez le vad extraordinar de intunecate desi monitorul e la maxim de luminozitate. deci, aceste fotografii care au fost postate am fost nevoita sa le modific un pic pentru ca altfel aproape ca nu vedeam nimic care o fi problema? ma intreb cum le vedeti voi? poate cineva sa ma lumineze? -merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 mai primiti, dar azi sigur nu, pentru ca nu am timp. sorry. Daaar am o intrebare legat de cum se vad fotografiile. eu cand le-am descarcat acasa se vedeau super, nu trebuia sa modific nimic la ele(luminozitate, contrast), aici ,de unde le postez le vad extraordinar de intunecate desi monitorul e la maxim de luminozitate. deci, aceste fotografii care au fost postate am fost nevoita sa le modific un pic pentru ca altfel aproape ca nu vedeam nimic care o fi problema? ma intreb cum le vedeti voi? poate cineva sa ma lumineze? -merci. Sunt super si se vad foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos.voda Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Sa va povestesc si cat a durat "curatarea armamentului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 Sa va povestesc si cat a durat "curatarea armamentului" Marfa pozele! care esti tu? Si revin cu intrebarea: are cineva clasamentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adreghiciu Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Rezultate pe site-ul FRM. http://www.frm.ro/new/request.php?sit_a_b_c.xls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos.voda Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Marfa pozele! care esti tu? Si revin cu intrebarea: are cineva clasamentul? bineinteles cel mai batrin si mai gras (si mai plin de noroi) clasamentul a aparut pe site-ul frm, care in sfarsit este functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 bineinteles cel mai batrin si mai gras (si mai plin de noroi) clasamentul a aparut pe site-ul frm, care in sfarsit este functional Acu' fac legatura cu posturile alea pline de intelepciune merci de link adreghiciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 (editat) uneori nu conteaza varsta sau infatisarea omului ... mult succes va urez in continuare ... si multumesc pt poze, sunt fascinante daca ne intalnim candva dau o pt ele .... Editat Aprilie 27, 2006 de bgd_rx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 am revenit dar, doar cu 4 fotografii. stau extraordinar de prost cu timpul liber. trebuie sa va spun ca a fost super tot concursul iar... pt voi baieti toata stima. portiunea asta cu noroiul cred ca nu are rost sa o comentez , cine a fost acolo a vazut siiii simtit.... iti muta nasul acel miros. o balaceala pe cinste (prima fotografie) -iaca si un grup de aradeni ...foto 3 -badbeats- dar voi ce ati cautat acolo in 24.04? nu ati stiut cand e competitia? pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Super tare aia alb negru, arta curata, e poza de expozitie. Se vede mina (ochiul ) de profesionist. Felicitari!!! Sper sa pui si de la clasele A,B....tot astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 poze .poze. faina cursa mersi francois si tuturor organizatorilor. mai am : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 startul "LE MANS": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate