Xomin Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 am si eu una dintr-un camping cu ieburi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 mei, taci ca e bun topicu asta, poate ma lamureste si pe mine cineva ce natie sunt urmatoarele... fructe. ca idee ne-am impiedicat de ele prin octombrie la o margine de padurice din podisul dobrogei (prin zona pe la Stejarul). n-am vazut decat foioase prin zona si in special salcami (cei mai malefici salcami din istorie, spinul unuia a reusit sa zapaceasca un karoo T + camera heavy duty + presiune ridicata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 ce natie sunt urmatoarele... fructe. ceva gutui mutante,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 13, 2010 Autor Share Postat Octombrie 13, 2010 "AU INTRAT LA APA" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 cosmar pt noua zile: ..de fapt nu e din calatorii moto,ci din cauza asta nu am mers cu mobra noua zile frumoase.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 Testoasa ninja .... era in mijlocul soselei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 cosmar pt noua zile:..de fapt nu e din calatorii moto,ci din cauza asta nu am mers cu mobra noua zile frumoase.. Nu pot sa nu observ cat te-a marcat aceasta experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Salut, foarte faina ideea acestui topic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 TOAMNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) Scuze pentru primu post cu o singura poza , aia cu albinele. Dar face figuri forumu. Merge foarte greu! Editat Octombrie 20, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Scuze pentru primu post cu o singura poza , aia cu albinele. Dar face figuri forumu. Merge foarte greu! hai ma ce dracu vii cu poze de animale impaiate maine poimaine ne aduci cu tine stand langa statuile de ceara daca vrei fa o sectiune separata NATURA MOARTA...poti incepe cu o poza la tine intre picioare..... de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 hai ma ce dracuvii cu poze de animale impaiate maine poimaine ne aduci cu tine stand langa statuile de ceara daca vrei fa o sectiune separata NATURA MOARTA...poti incepe cu o poza la tine intre picioare..... de exemplu NO COMMENT! Si o poza sa nu fiu offtopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) NO COMMENT! trebuia sa-i raspunzi cu asta: Editat Octombrie 20, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) trebuia sa-i raspunzi ca si in reclama cu snickers la cum arata ...ciupercuta.... cred ca era inainte sa pape snikers..... Editat Octombrie 20, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Salutare, Scufu. Poza ta e in Austria, in Hohe Tauern, parca se numeste. SUPERB. Virful cel mai inalt se numeste Gross Glockner, nu?... Am fost si io pe-acolo, dar cu LOGANU' si cu familia (2 plozi+nevasta) plus soacra Deh, obligatii de familie... Si cum salivam in serpentinele alea superbe.... gandindu-ma la Bandita mea... Am si eu cateva dintr-o mangrova gaboneza, Cap Lopez, langa Port Gentil, in extremitateavestica a Gabonului, puuutin la sud (3 minute) de Ecuator... la sonda de foraj pentru petrol. Eu sunt geolog de sonda, umblu hai-hui prin lume, iar acum am contract in Gabon, cu TOTAL Oil. Sunt cam off-topic, dar nu ma pot abtine... scuzele de rigoare. Doar visez sa fiu cu motoru pe-aici... Numa bine. Mesaj completat Sa ma explic: niste instantanee din mangrova, plus un caine rosu romanesc transilvanean, plus doi caini, un caine s-o catea) bastinasi ce ne apara de animale, ziua-noaptea, precum apara si inventarul sondei.. plus niste fiinte vii, iar de la o pescuiala fara victime peshtesti, un crap african (sau caras?, nu stiu, nu-s ihtiolog, o calugarita rea, lunga de 10 cm, un crab de mangrova, un flutur de noapte(gabonez, nu sucevean ), si o soparlita splendida, prin curtea sondei... Sanatate si asfalt uscat pe-acasa, sa va mai bucurati un pic de motor, ca vine iarnaaaaaaaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Cateva vazute de mine la ele acasa nu in parcuri sau zoo... am mai multe dar mi lene acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 de prin padure culese: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 (editat) hai ma ce dracuvii cu poze de animale impaiate maine poimaine ne aduci cu tine stand langa statuile de ceara daca vrei fa o sectiune separata NATURA MOARTA...poti incepe cu o poza la tine intre picioare..... de exemplu bă da' ce te-ai înțepat prietene albastru, ce-ai cu omu' ? daca eÂşti amator de poze cu "întrepicioare" caută in altă parte ! Âşi două fotografii ca să fiu pe'topic Editat Octombrie 21, 2010 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 lasati omu'n pace, o fi si el suparat, o avea vreun cardan rupt la roaba, sau vreun semering sarit la caruta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 bă da' ce te-ai înțepat prietene albastru, ce-ai cu omu' ? daca eÂşti amator de poze cu "întrepicioare" caută in altă parte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Octombrie 21, 2010 Autor Share Postat Octombrie 21, 2010 Frumos! Nu am intrat pe aici 2 zile, si enduristii (si nu numai), au colorat topicul! Astazi eu merg pe alb: PESCARUSI-in diverse locuri si ipostaze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Cateva si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Deocamdată fauna pisicească de la locul de parcare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Piiiiisiiiiiiiiiii, ce frumoase sunt bestiile. Plusez si eu cu doua bucati: una de la Timisoara si una de la Barcelona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate