Axa cu Scame Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 Salut ! Multi dintre voi ati vazut utilajul la lucru asta vara...oricum , nu puteam sa lipsesc de pe sectiunea asta, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Dar nu uit cat voi trai de unde am plecat..sa-mi fie invatatura de minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Oricum....m-a plimbat prin juma de tara...si o sa ma mai plimbe ca acum m-am pus iar pe dansa cu demontatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Ama avut destule momente frumoase calare pe fieru meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 ...si momente mai putin placute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Acuma e bagata frumos in casa la iernat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 5, 2004 Autor Share Postat Februarie 5, 2004 Si o pregatesc pentrunoul sezon....care pentru mine cred ca va incepe in maxim 2 saptamani ...la voi cand incepe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 Foarte frumoasa motocicleta;ai facut o treaba super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 iti doresc un an fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 Felicitari moshule.Fie ca anu asta sa mearga si mai bine fieru. Ce mai faci cu reparatiile?Dupa ce termini la a ta te chem la a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 misto! toata stima la domnu` SCAMA`! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 buna treaba ai facut, asteapta-ma ca vin lansat din urma, acush-acush. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 mi-a placut titlul temei cred ca in fiecare iarna o vei desface .....saracuta de ea Felicitari Gabi ! Mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Februarie 26, 2004 Share Postat Februarie 26, 2004 felicitari, e cea mai faina jawa pe care am vazut-o. Aripa aia din fatza este vopsita de tine sau asa este modelul ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 26, 2004 Autor Share Postat Februarie 26, 2004 Aripa fata e de ij si e Cr-Ni curat...cand am luat-o avea peste tot abtipilduri si kkturi taranesti pe ea ,pe care le-am dat jos..aripa fata avea un model facut cu un furnir sintetic, cred, autoadeziv. cred ca in fiecare iarna o vei desface .....saracuta de ea Eu sper ca nu PS GATA! de azi am bagat-o in serviciu zilnic, a trecut cu succes proba de "da-i in gura macar sa crape acuma nu la vara" . CYA on the road! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i666a Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 ...norocosule....a mea tot in balcon e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 4, 2004 Share Postat Martie 4, 2004 faina si sa iti aduca doar bucurii ca vad ca ai grija mare de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 4, 2004 Share Postat Martie 4, 2004 ...norocosule....a mea tot in balcon e.... he he a mea e un prin toata camera ..cutia e sub pat , o bucata de motor sub chiuveta chiulasele pe undeva la marginea patului..si zilnik le trag suturi in gura...iar cadru cu rotile ..afara in ploaie (mitica..(...sta in frig)...eh dar saptamana viitoare e gata....si iarasi voi da pedale la ea bre gabi...zau...cand ai luat tu jawa asta...tare m-am indoit ca va vedea drumurile patriei...dar vad ca ai rabdare de fier....felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate